Başlıkta belirttiğim iki kasa arasında kaldım. Kasalarda RGB gibi detaylara pek önem vermem. Benim için soğutması ve malzeme kalitesinin iyi olması en önemli etken. Sizlerden bu iki kasa arasında hangisinin bu kriterler için daha iyi sonuç vereceğine dair değerlendirmeler bekliyorum. Siz olsaydınız bu iki kasa içerisinden hangisini hangi nedenlerden dolayı alırdınız bunu belirtirseniz çok mutlu olurum.
CM MB511 kasa MCB-B511D-KGNN-RGB kodlu Temperli Cam olarak alınacak.
Buy LIAN LI LANCOOL ONE Black SECC / Tempered Glass ATX Mid Tower Computer Case with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Ben bunu alırdım. Aldım da çok da memnunum. 3 Tarafı cam camlar kızaklı. Rampage bu kasada kendini aşmış. Bir bak derim 9 Fan yuvası var kasanın ilerde ekle ekleyebildiğin kadar. Ben 8 tane koydum olayı aşıp 13 e çıkarmayı düşünüyorum kasayı delip. Camlar efsane daha önce diğer kasalarıda kullandım yalnız kasa çok ağır. Özelden resimlerinide atabilirim kasanın.
Niye artık bu Lian Li Türkiye de satılmıyor. Seneler önce aldığım Lian Li alüminyum kasayı hala kullanıyorum. Hala aynı kalitedeler ise çok güzel kasalar üretiyorlar.
Ben bunu alırdım. Aldım da çok da memnunum. 3 Tarafı cam camlar kızaklı. Rampage bu kasada kendini aşmış. Bir bak derim 9 Fan yuvası var kasanın ilerde ekle ekleyebildiğin kadar. Ben 8 tane koydum olayı aşıp 13 e çıkarmayı düşünüyorum kasayı delip. Camlar efsane daha önce diğer kasalarıda kullandım yalnız kasa çok ağır. Özelden resimlerinide atabilirim kasanın.
Hocam kasayı beğendim alabilirim, airflow konusunda başarılı mı? Önde fanların hava alabileceği yerler var mı? Birde Kasa stok olarak kaç fan ile geliyor? Arkadaşın konusunu böldüm ama hazır bulmuşken sizi sorayım dedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Hocam kasayı beğendim alabilirim, airflow konusunda başarılı mı? Önde fanların hava alabileceği yerler var mı? Birde Kasa stok olarak kaç fan ile geliyor? Arkadaşın konusunu böldüm ama hazır bulmuşken sizi sorayım dedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Hocam bu fanlar mr12 bunları özel aldım ben ama orjinalinde önde iki büyük fan var 180 lik sanırım arkada tek ön taraftan hava alıyor camların arasında 1 cm boşluk var alttan da alıyor zaten üst tarafda 3 adet fan yuvası var gayet guzel yani fiyat olarak ve kasa gidince göreceksiniz aşırı büyük içi geniş.
Hocam bu fanlar mr12 bunları özel aldım ben ama orjinalinde önde iki büyük fan var 180 lik sanırım arkada tek ön taraftan hava alıyor camların arasında 1 cm boşluk var alttan da alıyor zaten üst tarafda 3 adet fan yuvası var gayet guzel yani fiyat olarak ve kasa gidince göreceksiniz aşırı büyük içi geniş.
arkadaşın konuyu bende bölüyorum ama arka taraftaki kablolama bölümünün genişliği nedir. bir inceleme vidyosunda biraz dar olduğunu sıkı çalışmak gerektiğini söylemişlerdi.
3 cm dostum ölçtüm metre ile cam ile panel arasında 3 cm boşluk var. Normalde kasa da 9 fan yuvası var ama ben biraz değiştirdim. Klipslerle filan alta 3 taktım. İçeri taktım yukardan 3 boş fan yeri bıraktım. Oraya sıvı soğutucu ve egzoz fan yapıcam kasa her yola geliyor yani Klipslerle takıyorum güzel oluyor. Bütçem şimdilik bu kadar olduğu için üst tarafı bıraktım çok sıcak olduğunda ki olmuyor zaten hani olursa camlar sürgülü olduğu için yarıya kadar açıyorum tak çıkar cam değil o hoşuma gitti.