Bulabildiğim Corsair 5000D RS var. 285K'yi Corsair iCUE link Titan 420 RX ile 70-74 arası tutuyor.
Ayni modelin 360'lık hali LF3 360'ün düz halı ile benzer performans veriyor 420 Pro ile olan bi test bulamadım ama LF3 420 Pronun daha iyi performans verdiğini düşünüyorum.
Bir de bu Intel işlemcide sizinki AMD sanırım eğer öyleyse hayli hayli aşagilarda görürsün sıcaklıkları.
Bende hava akışı düşük olmasına rağmen çok da ısınma yok kasada şahsen. Akvaryum kasalar evet, normal kasalara göre biraz daha kötü oluyor genelde lakin çok da önemli olacagını sanmıyorum.
Hımm, yani hem çok daha fazla para harcayıp hemde daha kötü sıcaklıklar elde ediyoruz. Arctic Xtender'ın Türkiye'de güvenilir bir firma aracılığıyla satılmaması can sıkıcı.
Bende hava akışı düşük olmasına rağmen çok da ısınma yok kasada şahsen. Akvaryum kasalar evet, normal kasalara göre biraz daha kötü oluyor genelde lakin çok da önemli olacagını sanmıyorum.
Bir konu daha var hocam, p14 pro reverse fan yok. Alttakiler ekran kartından vs gözükmez de, yandakilerin arkası dönük olucak. Yani kablo problemi. Çok korkunç bir görüntü kirliliği oluşturuyor mu?