roxy1881 Kilopat Kıdemli Üye Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.684 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 14 Kasım 2025 #1 Fanlı modelini kendim kullanıyorum. Hava akışı, malzeme kalitesi mükemmel kasa. Fansız olması sorun teşkil etmeyecekse bu fiyata alınır. Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Beyaz Mid Tower ATX Kasa (G99.O11DMIV2W.00) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Anakart desteği; ATX / Micro-ATX / mini-ITX Maksimum GPU uzunluğu; 400 mm. CPU soğutucu yüksekliği; 160 mm. PSU desteği; ATX (200 mm altı) Radyatör desteği; Üst: 240 mm / 280 mm / 360 mm. (Not: 280 mm radyatör için anakartın bir yuva aşağıya monte edilmesi gerekir) - Eksileri. Toz filtreleri çıkarılmıyor yapıştırmış adamlar bildiğiniz. Anakartınızın en üstünde PCI-e Express yuvasının üstünde M.2 SSD slotu bulunmuyorsa kasa ekran kartının DP girişlerini kapatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2025
Fanlı modelini kendim kullanıyorum. Hava akışı, malzeme kalitesi mükemmel kasa. Fansız olması sorun teşkil etmeyecekse bu fiyata alınır. Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Beyaz Mid Tower ATX Kasa (G99.O11DMIV2W.00) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Anakart desteği; ATX / Micro-ATX / mini-ITX Maksimum GPU uzunluğu; 400 mm. CPU soğutucu yüksekliği; 160 mm. PSU desteği; ATX (200 mm altı) Radyatör desteği; Üst: 240 mm / 280 mm / 360 mm. (Not: 280 mm radyatör için anakartın bir yuva aşağıya monte edilmesi gerekir) - Eksileri. Toz filtreleri çıkarılmıyor yapıştırmış adamlar bildiğiniz. Anakartınızın en üstünde PCI-e Express yuvasının üstünde M.2 SSD slotu bulunmuyorsa kasa ekran kartının DP girişlerini kapatıyor.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.735 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #2 Fan fiyatı biraz can yakacak ama kasa güzel elinde fan olan biri içinde fena değil.