Geçenlerde Lian Li O11 vision compact kasasını inceledim. Fansız şekilde satılıyor. Kendi sıvı soğutması gereksiz aşırı pahalı. Ben de alacağım kasanın fanlarına benzeyen sıvı soğutma almak istiyorum. Öneri verir misiniz?
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 - AIO CPU Soğutucu, 3 x 120 mm Su Soğutma, 38 mm Radyatör, PWM Pompa, VRM Fan, AMD AM5/AM4, Intel LGA1851/1700 Kontak Çerçevesi - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 - AIO CPU Soğutucu, 3 x 120 mm Su Soğutma, 38 mm Radyatör, PWM Pompa, VRM Fan, AMD AM5/AM4, Intel LGA1851/1700 Kontak Çerçevesi - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Normalde BitFenix cube V2 360 kullanacaktım ancak kasadaki fanlara benzer olsun istedim çünkü soğutmayı öne dikey olarak koyacağım üst taraf boş kalması için alttaki fanlara uyum sağlaması için senin önerdiklerinde kasa fanlarının ki gibi yanlarda çizgili RGB ışık olmasını isterdim.
Var öyle ürünler fakat hiçbiri iyi markalardan değil.
Belki vardır fakat ben denk gelmedim.
Eğer biraz paraya kıyarım derseniz düzgün markaların fanlarından alıp, sıvı soğutmadaki fanları onlarla değiştirebilirsiniz. Hatta sadece soğutma bloğu ve pompa alıp fanları ayrı alabilirsiniz.
Var öyle ürünler fakat hiçbiri iyi markalardan değil.
Belki vardır fakat ben denk gelmedim.
Eğer biraz paraya kıyarım derseniz düzgün markaların fanlarından alıp, sıvı soğutmadaki fanları onlarla değiştirebilirsiniz. Hatta sadece soğutma bloğu ve pompa alıp fanları ayrı alabilirsiniz.