Lian Li O11 vision compact kasada fanlar nasıl takılmalı?

DamonSalvator3

Centipat
RAM
Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36
Ekran kartı
4070 Ti Super SG
Anakart
MSI X670E Gaming Plus
İşlemci
9800x3d
Merhaba fanlar ve soğutucu nereye nasıl takılmalı onu sormak istiyorum.
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB soğutucu ve 6 tane bu fandan var ASUS TUF Gaming AF120A2R RGB.
Soğutucuyu üste takmayı planlıyorum ve ASUS fanların 3'ünü yana 3'ünü alta olacak şekilde takmak istiyorum ama egzoz fan almadım bir tane daha fan alıp, arkaya olacak şekilde takmalı mıyım? Hangileri havayı içe verecek hangisi dışa verecek şekilde takılsa daha iyi olur? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Genelde bu şekilde yapilmasi daha iyi oluyor fan sayisina gore değişebilir

Üst tarafı mesh mi kullanıyorsun

Yan kısımda sıvı soğutucu desteği var boruları gizlemek için, üst tarafı cam yaptım yan tarafı kullanmayı planlıyorum. Sende yapabilirsin belki güzel olur.

Bayağı heybetli bir kasa olacak gorunuse göre

Evet umuyorum ki hayalimdeki gibi olacak bütün parçalar gelince göreceğiz tekrardan teşekkürler.

Yan kısımda sıvı soğutucu desteği var boruları gizlemek için, üst tarafı cam yaptım yan tarafı kullanmayı planlıyorum. Sende yapabilirsin belki güzel olur.

Daha fazla fan takabilmek için öyle kullanacağım havalar soğuduğunda belki dediğin gibi farklılık yaparım. Şuanlık ne kadar fan o kadar iyi.

Ben şuan Fansız takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…