Mrpazuls Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #11 88602 dedi: V2 yeni çıktığı için bulamaman normal. Türkiye'de yoktur. Ben de bulamadım ama doğru baktığından emin ol diye ürünü buraya bırakayım: https://www.amazon.com/Lian-Li-STRIMER-Extension-Compatible/dp/B08W54BK89 Genişletmek için tıkla... Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir mi V2 yazıyor başlıkta.
88602 dedi: V2 yeni çıktığı için bulamaman normal. Türkiye'de yoktur. Ben de bulamadım ama doğru baktığından emin ol diye ürünü buraya bırakayım: https://www.amazon.com/Lian-Li-STRIMER-Extension-Compatible/dp/B08W54BK89 Genişletmek için tıkla... Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir mi V2 yazıyor başlıkta.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 17 Ağustos 2022 #12 Mrpazuls dedi: Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir mi V2 yazıyor başlıkta. Genişletmek için tıkla... Bu anakartlar için direkt 24 pin. GPU için 3x8 bulman lazım.
Mrpazuls dedi: Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir mi V2 yazıyor başlıkta. Genişletmek için tıkla... Bu anakartlar için direkt 24 pin. GPU için 3x8 bulman lazım.
Mrpazuls Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #13 88602 dedi: Bu anakartlar için direkt 24 pin. GPU için 3x8 bulman lazım. Genişletmek için tıkla... Yo biliyorum kanka V2 mi diye merak ettim satıcıya sordum evet dedi. GPU için bekleyeceğiz piyasa da yok daha kanka. Anakart 24 pin v1 kablosunu iade ettim.
88602 dedi: Bu anakartlar için direkt 24 pin. GPU için 3x8 bulman lazım. Genişletmek için tıkla... Yo biliyorum kanka V2 mi diye merak ettim satıcıya sordum evet dedi. GPU için bekleyeceğiz piyasa da yok daha kanka. Anakart 24 pin v1 kablosunu iade ettim.