Lian Li SL Infinity fan seçimi

melandre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

O11 de kasada kullanmak üzere 7 adet SL Infinity 120 fan alacağım. 3 tanesi yanda, 3 tanesi aşağıda ve 1 tanesi arkada olacak.

Bu fanlar aşağıdaki linklerde görebileceğiniz üzere "3'lü" ve "tekli" şekilde satılıyor. 3'lü olanlarda kontrolcü mevcutken tekli olanlarda mevcut değil.

Bu fanları 1 adet 3'lü ve 4 adet tekli olacak şekilde alsam, 3'lünün içinden çıkan 1 kontrolcüyle 7 adet fanı kontrol edebilir miyim? Yoksa 2 adet 3'lü 1 adet tekli mi almalıyım?

3'lü fan: Lian Li Uni Fan SL-Infinity White 3x120 mm 3'lü ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tekli fan: Lian Li Uni Fan SL-Infinity White 120 mm ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bu sorunun cevabını öğrenebildiniz mi? zira bende aynı şekilde 7 fan alacağım nasıl yapsam bilemedim
Merhaba.

O11 de kasada kullanmak üzere 7 adet SL Infinity 120 fan alacağım. 3 tanesi yanda, 3 tanesi aşağıda ve 1 tanesi arkada olacak.

Bu fanlar aşağıdaki linklerde görebileceğiniz üzere "3'lü" ve "tekli" şekilde satılıyor. 3'lü olanlarda kontrolcü mevcutken tekli olanlarda mevcut değil.

Bu fanları 1 adet 3'lü ve 4 adet tekli olacak şekilde alsam, 3'lünün içinden çıkan 1 kontrolcüyle 7 adet fanı kontrol edebilir miyim? Yoksa 2 adet 3'lü 1 adet tekli mi almalıyım?

3'lü fan: Lian Li Uni Fan SL-Infinity White 3x120 mm 3'lü ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tekli fan: Lian Li Uni Fan SL-Infinity White 120 mm ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam bu sorunun cevabını öğrenebildiniz mi? Zira bende aynı şekilde 7 fan alacağım nasıl yapsam bilemedim

Evet şu an kullanıyorum. 1 adet 3'lü, 4 adet tekli fan aldım. 3'lünün içinden çıkan kontrolcüye tüm fanları bağladım. O şekilde kontrol edilebiliyor.

Dosya Ekleri

• 0e868bda-04ff-407b-8bd1-84c213a373dc.jpg
    0e868bda-04ff-407b-8bd1-84c213a373dc.jpg
    199,8 KB · Görüntüleme: 236
Bayağı güzel olmuş hocam kasa. Bende ASUS TUF GT502 var bu işin kasayla bir alakası yok değil mi iş tamamen kontrolcüde mi bitiyor?

Kasanın ölçüleri uygun olsun yeter. Tek kontrolcüyle halledersin.

Şurada gördüğüm kadarıyla kasanın ölçüleri zaten uyuyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantıları nasıl yapacağınla ilgili birçok video var. Sıkıntı yaşarsan yazarsın, yardımcı olmaya çalışırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bağlantıları nasıl yapacağınla ilgili birçok video var. Sıkıntı yaşarsan yazarsın, yardımcı olmaya çalışırım.

tamamdır hocam çok teşekkür ederim o zaman sizin yaptığınız planın aynısını yapayım ben de

hocam merhaba, geçen gün size birşey sormayı unuttum. aldığınız fanlar normal mi reverse mü yana ve alta taktıklarınız?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o zaman sizin yaptığınız planın aynısını yapayım ben de

Hocam merhaba, geçen gün size bir şey sormayı unuttum. Aldığınız fanlar normal mi reverse mü yana ve alta taktıklarınız?

Fanların hepsi aynı hocam. Sadece arkadaki tekli fanın yönünü değiştirerek takıyosun

Bu arada “uni fan” ve “ SL infinity” adında 2 farklı model var. Görsedekiler Infinity. Önerim de bu. Fanları sipariş ederken model isimlerine dikkat et. Cünkü ben ilk yanlış sipariş vermistim. İadeyle filan uğraşma. Almadan önce link de atabilirsin

Fanların hepsi aynı hocam. Sadece arkadaki tekli fanın yönünü değiştirerek takıyosun

Bu arada “uni fan” ve “ SL infinity” adında 2 farklı model var. Görsedekiler Infinity. Önerim de bu. Fanları sipariş ederken model isimlerine dikkat et. Cünkü ben ilk yanlış sipariş vermistim. İadeyle filan uğraşma. Almadan önce link de atabilirsin
Tamamdır hocam almadan tekrardan soracağım. Teşekkür ederim ters çevirip takılarak çözülüyorsa reverse almaya gerek yok o halde

fanların hepsi aynı hocam. sadece arkadaki tekli fanın yönünü değiştirerek takıyosun
Tamamdır hocam almadan tekrardan soracağım. Teşekkür ederim ters çevirip takılarak çözülüyorsa reverse almaya gerek yo
Tamamdır hocam almadan tekrardan soracağım. Teşekkür ederim ters çevirip takılarak çözülüyorsa reverse almaya gerek yok o halde
aynen öyle gerek yok. hepsi aynı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı