velly Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen7 5800x RTX 3070 Ti 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Ocak 2024 #1 Daha önce Lian Li SL120 fan sistem kurup PC'den fan RPM'ini ışıklandırmaları ayarlamayı yapan var mı? Ben programı indirdim ama fanları görmüyor.
Daha önce Lian Li SL120 fan sistem kurup PC'den fan RPM'ini ışıklandırmaları ayarlamayı yapan var mı? Ben programı indirdim ama fanları görmüyor.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 velly dedi: Daha önce Lian Li SL120 fan sistem kurup PC'den fan RPM'ini ışıklandırmaları ayarlamayı yapan var mı? Ben programı indirdim ama fanları görmüyor. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüden gelen kablo anakarta bağlı değil sanırım.
velly dedi: Daha önce Lian Li SL120 fan sistem kurup PC'den fan RPM'ini ışıklandırmaları ayarlamayı yapan var mı? Ben programı indirdim ama fanları görmüyor. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüden gelen kablo anakarta bağlı değil sanırım.
possessive Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 189 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Hocam kontrolcü nün kablosu anakart a bağlı değildir ya da anakart un desteklemiyordur.
velly Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen7 5800x RTX 3070 Ti 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Ocak 2024 #4 possessive dedi: Hocam kontrolcü nün kablosu anakart a bağlı değildir ya da anakart un desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS ROG STRIX B550-A Gaming. Bir de sende var mıydı yaptın mı daha önce? Jesus Wicked dedi: Kontrolcüden gelen kablo anakarta bağlı değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüden gelenleri anakarta taktım ama işte bilen yapan biri varsa ona danışmam gerekiyor.
possessive dedi: Hocam kontrolcü nün kablosu anakart a bağlı değildir ya da anakart un desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS ROG STRIX B550-A Gaming. Bir de sende var mıydı yaptın mı daha önce? Jesus Wicked dedi: Kontrolcüden gelen kablo anakarta bağlı değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüden gelenleri anakarta taktım ama işte bilen yapan biri varsa ona danışmam gerekiyor.