Lian Li strimer Plus 8 pin kablo Z590 sisteme uygun mu?

alafranga

Hectopat
Merhaba,

Linkteki uzatma kablosu setini almak istiyorum çünkü sistemimdeki kablolar dağınık gözüküyor.

Link: Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) - incehesap.com

Zotac RTX 3070 Ti AMP holo.
Intel i7 10700 ASUS TUF Z590 Plus Gaming Wi-Fi
Corsair Vengeance Pro 3600MHz CL16 (2x8)
NZXT Kraken X53
Cougar 750W 80 Plus Gold.
Cooler Master Master Case H500.

Sistem özelliklerim bu şekilde.
Özellikle ekran kartının kablolarından çok rahatsızım.
Eğer tam olarak sistemime uyumlu olacaksa alacağım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Evet hocam. Sistemde kullanabilirsiniz. Uyumlu pin olduğu sürece her PSU'ya uzatma kablosu takılır.

Evet hocam. Sistemde kullanabilirsiniz. Uyumlu pin olduğu sürece her PSU'ya uzatma kablosu takılır.
Ayrıca tavsiyem 24pin olan ile beraber alıp kontrolcü ile kullanmanız yönünde olur. Kontrolcü olmadan sorun çıkıyor. Benimki yandı yenisi geldi.
Teşekkür ederim.
24 pinlinin iki katı fiyatı var. Şu an o kadar vermek istemiyorum açıkcası.
Ekran kartım 8+8 pinli. Yani dediğiniz gibi uyuyor. Ancak bu attığım linkteki ürün sadece ekran kartı için mi yoksa anakarttan çıkan kablolar için de ayrıyetten kablolar çıkıyor mu içinden? Sadece ekran kartı içinse yine almak çok mantıklı gelmeyecek.

@alafranga benim okuduğum kadarıyla 24 pin ve 8 pini uzatıyor ve ışıklı. En doğru bilgiyi satıcı verir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
24 pinlinin iki katı fiyatı var. Şu an o kadar vermek istemiyorum açıkcası.
Ekran kartım 8+8 pinli. Yani dediğiniz gibi uyuyor. Ancak bu attığım linkteki ürün sadece ekran kartı için mi yoksa anakarttan çıkan kablolar için de ayrıyetten kablolar çıkıyor mu içinden? Sadece ekran kartı içinse yine almak çok mantıklı gelmeyecek.

Bu ürün sadece ekran kartınız için. Ekran kartınızda takılı olan 16pinlik powerın uzatması. Ve bir tane de anakarta bağlanan RGB için ince kablosu var .
Ben 24pin ve 16 pini kullanıyorum. Anakart ve ekran kartı için.

Dosya Ekleri

• 680806B5-7FC8-43C0-8614-2D3A9117DD6F.jpeg
    680806B5-7FC8-43C0-8614-2D3A9117DD6F.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
Bu ürün sadece ekran kartınız için. Ekran kartınızda takılı olan 16pinlik powerın uzatması. Ve bir tane de anakarta bağlanan RGB için ince kablosu var .
Ben 24pin ve 16 pini kullanıyorum. Anakart ve ekran kartı için.
Kasa cok guzel gorunuyor.
Musait oldugunuzda almam gereken urun ya da urunlerin linkini atma sansiniz olur mu?

Bu ürün 600 veya 700 liraya düşüyor gaming gecesinde

Şu 600 liraya düşüyor.

İlk üründeki kontrolcü yardımıyla kontrol ediliyor. Ayrıca anakarta bağlarsanız uygulama üzerinden de kontrol ediliyor. Fakat uygulamayı deneme şansım olmadı ürünleri yeni aldım. Aldığımda kasamı revize ettim.

Bu ürün 600 veya 700 liraya düşüyor gaming gecesinde

Şu 600 liraya düşüyor.

İlk üründeki kontrolcü yardımıyla kontrol ediliyor. Ayrıca anakarta bağlarsanız uygulama üzerinden de kontrol ediliyor. Fakat uygulamayı deneme şansım olmadı ürünleri yeni aldım. Aldığımda kasamı revize ettim.
Cok tesekkurler, gaming gecelerini bekleyip alacagim ikisini de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı