S SezerKale Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:47 #11 KafadanKontak dedi: Rica ederim. Ben çok az şey bilerek başladığım setup olayına buradaki arkadaşların yardımlarıyla bu kadar hakim oldum. Bilinçli kurmayıp önem vermedikten sonra en pahalı pc'ye bile çok yazık oluyor. Genişletmek için tıkla... Topladım hocam sistemi verimli oldu gayet. Tekrar teşekkürler bilgi için Dosya Ekleri IMG_20250928_194541.jpg 66,8 KB · Görüntüleme: 3 IMG_20250928_194549.jpg 89,3 KB · Görüntüleme: 4 IMG_20250928_194609.jpg 76,7 KB · Görüntüleme: 3 IMG_20250928_194557.jpg 90,9 KB · Görüntüleme: 3
KafadanKontak dedi: Rica ederim. Ben çok az şey bilerek başladığım setup olayına buradaki arkadaşların yardımlarıyla bu kadar hakim oldum. Bilinçli kurmayıp önem vermedikten sonra en pahalı pc'ye bile çok yazık oluyor. Genişletmek için tıkla... Topladım hocam sistemi verimli oldu gayet. Tekrar teşekkürler bilgi için
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.348 Makaleler 1 Çözümler 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #12 Elinize sağlık hocam. GÜle güle kullanın. Bence çok hoş olmuş. Kasanın altındaki fanlar havayı içeriye mi yoksa dışarıya mı üflüyor? Zamanla kasa içindeki kablolamayı da bir elden geçirir daha temiz hale getirirsiniz.
Elinize sağlık hocam. GÜle güle kullanın. Bence çok hoş olmuş. Kasanın altındaki fanlar havayı içeriye mi yoksa dışarıya mı üflüyor? Zamanla kasa içindeki kablolamayı da bir elden geçirir daha temiz hale getirirsiniz.
S SezerKale Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #13 KafadanKontak dedi: Elinize sağlık hocam. GÜle güle kullanın. Bence çok hoş olmuş. Kasanın altındaki fanlar havayı içeriye mi yoksa dışarıya mı üflüyor? Zamanla kasa içindeki kablolamayı da bir elden geçirir daha temiz hale getirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam zamanla düzeltirim inşallah. Kasa altındaki fanlar içeri üfleme yapıyor.
KafadanKontak dedi: Elinize sağlık hocam. GÜle güle kullanın. Bence çok hoş olmuş. Kasanın altındaki fanlar havayı içeriye mi yoksa dışarıya mı üflüyor? Zamanla kasa içindeki kablolamayı da bir elden geçirir daha temiz hale getirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam zamanla düzeltirim inşallah. Kasa altındaki fanlar içeri üfleme yapıyor.