Lian Li Uni fan TL-LCD nasıldır?

Bu detaylı açıklama için teşekkürler öncelikle, şuan 7 Lian Li TL + sıvı soğutma düşünüyorum. Durum şu sıvı sogutmam MSI'ın Coreliquid 360R V2 modeli bu durumda benim tek tuşla tüm fanların renklerini aynı şekilde degistirmem gibi bir durum söz konusu mu acaba 2 fan kontrolcüm olsa bile yapamıyor muyum yoksa? Eğer oluyorsa 2×3lü, 1 tane de tek alıp normal fanlara 1 kontrolcü sogutucuya 1 kontrolcü atabiliyor muyum? Yada toptan sogutucuyu da lian li mi almam uygun olacaktır. Yada msi sogutucuya lian li fan takabiliyor muyum? Bu işten nasıl kurtulabilirim acaba? Şuanki amacım renk paletlerini ortak bir şekidle değiştirmek o kadar. Fanların görüntü anlamında estetiği şuan 2.önceliğim. Bu durumda 2x3 + 1x1 mi almalıyım (sıvı soğutmayı değiştirmeden sadece kontrolcüyle renkleri tutturabilirsem), direkt 1x3 + 7x1 mi (sıvı soğutmayı tutup fanlarını değiştirmek mümkünse), yoksa 1x3 + 4x1 + sıvı soğutma mı (sıvı soğutmayı direkt değiştirmem gerekiyorsa)?

Son düzenleme:
Hocam kontrolcü dediğimiz şey aslında doğrudan üzerinden renk kontrolü vesaire yapılan bir şey değil. En azından bende öyle. Anladığım kadarıyla sizde böyle bir kafa karışıklığı da olmuş. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Sıvı soğutmanızın MSI Coreliquid 360R V2 olduğunu söylemişsiniz. Henüz satın almadıysanız ben olsam sıvı soğutmayı da Lian Li tercih eder arkama yaslanırdım. İki ayrı marka için ayrı yazılım kullanmak istemiyorum ben. Kimisi de olsun ne var bunda diyebilir.

Kasa içi fanlar Lian Li, sıvı soğutucu MSI olursa renk konusunda sorun yaşar mısınız, sanmıyorum. Senkronizasyonun bir şekilde halledileceğini düşünüyorum ancak emin değilim yanlış yönlendirmek istemem.

Yukarıda da söylediğim gibi, ben kasa için fanlarda 7 adet (3+3+1) TL-LCD, sıvı soğutucuda da 3 adet SL-INF fan kullanıyorum. Galahad 2 SL-INF sıvı soğutucu üzerinde gelen fanlar zaten. Herhangi bir değişiklik yapmadım. Senkronizasyonda da hiçbir sorun yaşamadım. Bununla ilgili ayrı bir konu açıp sorun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…