Lian Li Uni TL-LCD fan MSI MAG pano M100R kasayla uyumlu uyumlu mu?

ozzzzy

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700
Asus Prime B650M-A Wİ Fİ
Corsair 32 GB 6000MHz
Corsair Rm850e
Corsair 4000d Airflow
Samsung 970 EVO Plus 1 TB
Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB
Merhaba toplama aşamasında olduğum beyaz sistem için egzoz fanı yerine bunu koymak istiyorum. Reverse vs. yazıyor ama sistemim uygun mu anlamadım. Ayrıca MSI MAG pano kasa aldım. Kendi kontrolcüsü var fakat bu fan ile çalışır mı?

Lian Li Uni fan TL-LCD reverse beyaz 12 cm ARGB kasa fanı.

MSI MAG pano M100R pz 4 ARGB fanlı beyaz Micro ATX bilgisayar kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba toplama aşamasında olduğum beyaz sistem için egzoz fanı yerine bunu koymak istiyorum. Reverse vs. yazıyor ama sistemim uygun mu anlamadım. Ayrıca MSI MAG pano kasa aldım. Kendi kontrolcüsü var fakat bu fan ile çalışır mı?

Lian Li Uni fan TL-LCD reverse beyaz 12 cm ARGB kasa fanı.

MSI MAG pano M100R pz 4 ARGB fanlı beyaz Micro ATX bilgisayar kasa.
Aynı kasa var bende bence gerek bunu almana, kasanın fanları ve ışıklandırması doğal olarak çok güzel zaten. Bunu fanı koyduğunda kasanın akustiği bozulur gibi geldi.

Aynı kasa var bende bence gerek bunu almana, kasanın fanları ve ışıklandırması doğal olarak çok güzel zaten. Bunu fanı koyduğunda kasanın akustiği bozulur gibi geldi.
1 tane alırsam nasıl olur bilemedim bende. Senin kasanın fotoğrafı var mı hocam?

1 tane alırsam nasıl olur bilemedim bende. Senin kasanın fotoğrafı var mı hocam?
1728477432240.png

Bu şekilde gözüküyor kendi fanları üstündeyken. Bence tek fan değişimi mantıklı değil.

Reverse fanların hava akış yönü ters oluyor. Egzoz fanı olarak kullanacaksanız reverse olmayanını almanız görüntü açısından daha iyi olabilir.
https://www.akakce.com/kasa-fani/en...tl-lcd-beyaz-12-cm-argb-fiyati,534643653.html

Hocam anladığım kadarıyla egzoz için bunu alacağım öyleyse.

Yukarıda fotoğrafta gözüken 3 fan yerine de reverse olanı.

Peki sence kasamın kontrolcüsü destekler mi yoksa kontrolcü mü almalıyım?

https://www.akakce.com/kasa-fani/en...tl-lcd-beyaz-12-cm-argb-fiyati,534643653.html

Hocam anladığım kadarıyla egzoz için bunu alacağım öyleyse.

Yukarıda fotoğrafta gözüken 3 fan yerine de reverse olanı.

Peki sence kasamın kontrolcüsü destekler mi yoksa kontrolcü mü almalıyım?
İllaki almak istiyorsanız evet. Kontrolcü konusunda bir şey diyemiyorum o kadar bilgiye sahip değilim. Ancak ben Lian Li UNI FAN SL120 v2 fan kullanıyorum, tekli aldığım fandan herhangi bir kontrolcü çıkmadı ancak 3'lü olarak aldığım fanlar kontrolcüsü ile birlikte geldi. Yani 3'lü fan alırsanız kontrolcüsü ile birlikte gelebilir bir kutu içeriğini kontrol edin. Son olarak 3'lü fan da alacaksanız hepsini LCD olanından almak çok mantıklı gelmedi bana. Boşa masraf gibi.

İllaki almak istiyorsanız evet. Kontrolcü konusunda bir şey diyemiyorum o kadar bilgiye sahip değilim. Ancak ben Lian Li UNI FAN SL120 v2 fan kullanıyorum, tekli aldığım fandan herhangi bir kontrolcü çıkmadı ancak 3'lü olarak aldığım fanlar kontrolcüsü ile birlikte geldi. Yani 3'lü fan alırsanız kontrolcüsü ile birlikte gelebilir bir kutu içeriğini kontrol edin. Son olarak 3'lü fan da alacaksanız hepsini LCD olanından almak çok mantıklı gelmedi bana. Boşa masraf gibi.
Yok zaten 3lü aldığımı normal alacağım hocam. sadece egzoz fanını lcd almayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı