murathanc
Hectopat
- Makaleler
- 1
Liberty 4 kulaklık aldım ve yeni yeni tecrübe ediyorum.
Telefonumun ayarlarında LDAC'ı seçiyorum, Spotify'da müzik açıyorum ve birkaç saniye sonra otomatik olarak AAC'yi seçiyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 2270892
Liberty 4 kulaklık aldım ve yeni yeni tecrübe ediyorum.
Telefonumun ayarlarında LDAC'ı seçiyorum, Spotify'da müzik açıyorum ve birkaç saniye sonra otomatik olarak AAC'yi seçiyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 2270892
Peki LDAC ı nerede kullanabilicem?Spotify'da LDAC açmana gerek yok çünkü ses kalitesi maksimum 320 Kbps. Ondan kendisi kapatıyor olabilir.
Peki LDAC'ı nerede kullanabileyeceğim?
Malesef apple music indirdimSpotify'da LDAC açmana gerek yok çünkü ses kalitesi maksimum 320 Kbps. Ondan kendisi kapatıyor olabilir.
Yani dün bahsettiğim sıkıntı yine yaşıyorum. Ldac ı işaretliyorum işaretlenmiş görünüyor. Ama bi geri yapıp aynı pencereye rekrar gelince tekrar sıkıntı çıkarıyor AAC seçili kalıyor.Malesef apple music indirdim
Ses farklı burası okey ama yine de LDAC açılmıyor.
Maalesef Apple Music indirdim
Ses farklı burası okey ama yine de LDAC açılmıyor.
Yani dün bahsettiğim sıkıntı yine yaşıyorum. LDAC'ı işaretliyorum işaretlenmiş görünüyor. Ama bir geri yapıp aynı pencereye rekrar gelince tekrar sıkıntı çıkarıyor AAC seçili kalıyor.
Samsung S23 FeCihazın nedir? (Telefonun, tabletin vb.) Bu arada Apple Music ayarlarından en yüksek kaliteye çekmeyi unutma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.