Libido düşürmek

İsimsiz kral

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamünaleyküm. Yaşım 14 futbolla uğraşıyorum. Günde 3 litreden fazla su içiyorum fakat su ve gün içinde yediğim yiyecekler libidomun yükselmesine sebep oluyor. Dolayısıyla libidom yükselince boşalma eğilimi oluyor. Bu futbol kariyerimi kötü etkiliyor. Yani size sorduğum libido nasıl düşürülür ve mast nasıl bırakılır?

Kullanıcı adınızı, konunuzu okuduktan sonra Allahu Ekber diye okudum. Bence bu bir işaret.

Mastürbasyon yapmak futbol kariyerini nasıl kötü etkiliyor anlamadım isteğin geliyorsa yap tutuma kendini ama az yap.

Mastürbasyon yapmak futbol kariyerini nasıl kötü etkiliyor anlamadım isteğin geliyorsa yap tutuma kendini ama az yap.
Antremanlarda, maç esnasında falan erekte olursa sıkıntı olur. Futbol kıyafetleri de gizleyemez yani ve performansı falan ciddi düşer.

Antrenmanlarda, maç esnasında falan erek de olursa sıkıntı olur. Futbol kıyafetleri de gizleyemez yani ve performansı falan ciddi düşer.

2 haftada bir falan yaptığında performans kaybı yaşamaz hiç yapmaz ise asıl sıkıntı olur aklı hep şu anda olduğu gibi oraya kayar.

Her gün yapsan bile bir performans kaybı yaşamazsın kardeşim.
Antremanlarda, maç esnasında falan erekte olursa sıkıntı olur. Futbol kıyafetleri de gizleyemez yani ve performansı falan ciddi düşer.
Maç esnasında erekte olmasını gerektirecek herhangi bir durum yok. Bunu mastürbasyona falan bağlamayın. Aklı hala bel altında olursa maç esnasında ister istemez düşer zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…