Çözüldü LibreOffice PowerPoint too many request hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bilişim hocamız ödev verdiği için Office programlarını kullanmak istiyordum ama olmadığı için internetten girmeye çalıştım, hep internetten girebilirken bu sefer 'too many requests' yazısı geldi nasıl çözerim, çözülmesse de LibreOffice nasıl aynısı mı geçiş falan eklenebiliyor mu?

Merhaba, bilişim hocamız ödev verdiği için Office programlarını kullanmak istiyordum ama olmadığı için internetten girmeye çalıştım, hep internetten girebilirken bu sefer 'too many requests' yazısı geldi nasıl çözerim, çözülmesse de LibreOffice nasıl aynısı mı geçiş falan eklenebiliyor mu?

Merhaba. Çok fazla sekme yenilemiş olabilir misiniz? Tarayıcıyı kapatıp bir daha açmayı deneyin. LibreOffice'in en son halini bayağı beğendim ama güncel olarak Windows'ta nasıl bilmiyorum yine de en son denediğimde bir sıkıntısı yoktu (Arayüz hariç, biraz karışık gibiydi) bütün dosyalarınız da aynen oradan açabilirsiniz.

Merhaba. Çok fazla sekme yenilemiş olabilir misiniz? Tarayıcıyı kapatıp bir daha açmayı deneyin. LibreOffice'in en son halini bayağı beğendim ama güncel olarak Windows'ta nasıl bilmiyorum yine de en son denediğimde bir sıkıntısı yoktu (arayüz hariç, biraz karışık gibiydi) bütün dosyalarınız da aynen oradan açabilirsiniz.

Parodon yanlış yazmışım başlığa konu nasıl siliniyor.

Şu an sorun çözüldü zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı