LibreOffice Windows'taki Excel dosyalarıyla uyumlu mu?

Kanka firmalar icin Office ev kullanimi için libre kullanabilirsin herkes libreyi bilmiyor.
Keske ofisin aynisini kopyalasa ücretsiz lullansak haram olan crackli Office kullanmasak.

Çok detaylı dosyalarda olmayabiliyor, kötü deneyimlerim var uyumluluk konusunda fakat herkes Libre kullansa ya da Google'ın ofis yazılımları gibi şeyleri dert olmaz.

Excellerde sorun olacağını sanmam ama anlamam fazla.
Bazı yazılarda bozukluk olabiliyordu Microsoft Office'de açınca ama belki o sorun çözülmüştür. 😓

2-3 yıldır kullanıyorum, bir uyumsuzluk sorunu yaşamadım. Libre Office Calc kullandım sadece, diğerlerini bilmiyorum.

Zaten .ods dışında 2 Excel sürümü formatında da çıktı alabiliyorsunuz. Size uyarı veriyor "Bu dosya eğer ODS'ye özel bir şeyler içeriyorsa bozulur" diye, ama bir kere bile yaşamadım. Zaten düz Excel'de ne ekstra özelliği?

Linux ile ofis işi yapılır mı?
Kesinlikle yapılır.

Pek ofis işi ile alakam yok. Ama muhtemelen derin Microsoft Office özelliklerini kullanan bir şey yok ise, LibreOffice iş görür bayağı.

Bilgi işlemde calisiyorum insanlara yeni sistem yedirmek zor oluyor libbreoffice kimse ofisde kullanmak istemez yeni bir şey ogrenmek zor olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı