riLke Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Merhaba, LibreOffice dosyasının görünümü şu şekilde: Bütün ayarları istediğim gibi yaptım ama şu çerçeveyi hangi menüden yok edeceğimi bulamıyorum. Teşekkürler. Dosya Ekleri 1685391734976.png 161,9 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba, LibreOffice dosyasının görünümü şu şekilde: Bütün ayarları istediğim gibi yaptım ama şu çerçeveyi hangi menüden yok edeceğimi bulamıyorum. Teşekkürler.
Çözüm Teru 29 Mayıs 2023 Sağ tık > paragraf > biçemi düzenle > kenarlık > varsayılanlar kısmında ilk seçeneği seç.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.007 Makaleler 15 Çözümler 474 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mayıs 2023 #2 Sağ tık > paragraf > biçemi düzenle > kenarlık > varsayılanlar kısmında ilk seçeneği seç. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS riLke Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Teru dedi: Sağ tık > paragraf > biçemi düzenle > kenarlık > varsayılanlar kısmında ilk seçeneği seç. Genişletmek için tıkla... Maalesef, çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Sağ tık > paragraf > biçemi düzenle > kenarlık > varsayılanlar kısmında ilk seçeneği seç. Genişletmek için tıkla... Maalesef, çalışmıyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.007 Makaleler 15 Çözümler 474 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mayıs 2023 #4 riLke dedi: Maalesef, çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Az önce kendim denedim oldu. Kenarlık kısmından ayarlaman gerekiyor. Artı 0 Eksi
riLke dedi: Maalesef, çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Az önce kendim denedim oldu. Kenarlık kısmından ayarlaman gerekiyor.
KS KS riLke Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 Teru dedi: Az önce kendim denedim oldu. Kenarlık kısmından ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam tamam, şimdi doğru yaptım oldu. Doğru cevap olarak işaretlenebilir. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Az önce kendim denedim oldu. Kenarlık kısmından ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam tamam, şimdi doğru yaptım oldu. Doğru cevap olarak işaretlenebilir. Çok teşekkürler.