İndirime girince alıp almama konusunda tereddütte kaldım. Evet 20 Kasım sonrası zamlanır ama souls-like oyunlara bir türlü ısınamadım, bana aşırı hantal ve ağır geliyor, ısınamıyorum bu tarz oyunlara. Sizce değer mi 800 TL?
İndirime girince alıp almama konusunda tereddütte kaldım. Evet 20 Kasım sonrası zamlanır ama souls-like oyunlara bir türlü ısınamadım, bana aşırı hantal ve ağır geliyor, ısınamıyorum bu tarz oyunlara. Sizce değer mi 800 TL?
Ben Xbox Game Pass alarak oynadım. Oyun kötü değil ama iyi de değil soulslike oyunları severim ama bu oyunu sevemedim combatı çok kötü bana göre 500 TL olsa yine almam.
6 TL'ye Gamepass'den oynamak varken bence alınmaz, ama oyun kötü olduğundan değil bana kalırsa oynadığım en iyi souls-like. FromSoftware elinden çıkmamış olsa bile onların oyunlarına en yakın hissiyatı veren Lies of P oldu benim için.
Hikaye güzel denebilir, gameplay leziz, atmosfer ve grafikler zaten ortada. Alınmaz bence ama Gamepass'den akar. Orijinal souls'lardan biraz daha hızlıdır bu arada onu da söyleyeyim.
6 TL'ye Game Pass'den oynamak varken bence alınmaz, ama oyun kötü olduğundan değil bana kalırsa oynadığım en iyi souls-like. FromSoftware elinden çıkmamış olsa bile onların oyunlarına en yakın hissiyatı veren Lies of P oldu benim için.
Hikaye güzel denebilir, gameplay leziz, atmosfer ve grafikler zaten ortada. Alınmaz bence ama Game Pass'den akar. Orijinal Souls'lardan biraz daha hızlıdır bu arada onu da söyleyeyim.
Combat olarak diğer souls oyunlarına göre leş denilebilir derecede kötü. Oynadığım en iyi soulslike oyunu demişsin diğer souls oyunlarınıda oynamanı öneririm.combatınıda beğendiğini söylemişsin combat olarak da Sekiro tavsiye ediyorum ama ilk souls oyununuz olacağı için biraz zorlayabilir.
Combat olarak diğer souls oyunlarına göre leş denilebilir derecede kötü. Oynadığım en iyi soulslike oyunu demişsin diğer souls oyunlarınıda oynamanı öneririm.combatınıda beğendiğini söylemişsin combat olarak da Sekiro tavsiye ediyorum ama ilk souls oyununuz olacağı için biraz zorlayabilir.
Leş denecek bir tarafı yok bence, hissiyat olarak da, akış olarak da gayet iyi. Biraz daha parry üstüne kurulu. Siz neyi beğenmediniz tam olarak? Sekiro oyunu anladığınızda çerezleşiyor, parry sistemini oturttuğunuzda iş bitiyor zaten.
Diğer souls'ları oynadım sayılır, DS3-Elden Ring-Sekiro. Yarım yamalak da olsa DS2 de oynadım ama boss run'lar yüzünden kriz geçirip salmıştım.
Aslında denemek için bakabilirim, geçen sene notebook aldığımda 3 ay ultimate ücretsiz deneme vermişti, aktifleştirmemiştim, biraz önce etkinleştirdim. Bakalım beğenecek miyiz oynayınca )
Oynayınca umarım souls like oyunlarıyla barışabilirim