Lies of P alınır mı?

Game Pass'te var diye hatırlıyorum. Bir bak ve ben çok severek oynamıştım ng+5 deydim en son.

Game Pass'te var diye hatırlıyorum. Bir bak ve ben çok severek oynamıştım ng+5 deydim en son.

Gamepassten oyna.

Genelde oynadığım tüm oyunları tekrar oynadığım için satın alıyorum fakat game Pass üzerinden de oynayabilirim ama sanırım çıkacak DLC'yi oynayamıyoruz game Pass üzerinden o yüzden almayı düşünüyordum.

Ben çoğu kısmını oynadım oyunun, güzel fakat 600 700'den fazla vermem ben şahsen.

Bakış açınıza göre karar değişir. Gamepassdi indirimdi geçtim onu siz takip edersiniz. Normalde oyunlar 60 dolarsa bu oyun 60 dolar eder. Bakın "normalde." Ama size uygun gelmezse işte orası sorun.

Şahsi yorumum, hikayesiyle sunumuyla karakter ve oynanışıyla çok beğendim. Yeni bir seri kazandım yani DLC ve devam oyununu 4 gözle bekliyor olacağım.

Edit: Her bir DLC ve yeni oyunda daha da gelişeceğini düşünüyorum.

Souls-like seviyorsan ve özellikle Bloodborne tarzı bir şey arıyorsan ona en yakını bu şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…