Lies of P alınır mı?

Mahmudinh0

Centipat
Daha fazla  
Souls'lar ile pek aram yok. O da hikayeye çok önem vermemelerinden kaynaklanıyor ancak Sekiro'da keyifli saatler geçirmiştim çünkü bir hikayesi ve bir amacı vardı. Yani kısacası hikaye ön planda olmayan oyunlarla çok aram yok. Sizce Lies of P alınır mı? Hikayesi güzel mi?

Souls'lar ile pek aram yok. O da hikayeye çok önem vermemelerinden kaynaklanıyor ancak Sekiro'da keyifli saatler geçirmiştim çünkü bir hikayesi ve bir amacı vardı. Yani kısacası hikaye ön planda olmayan oyunlarla çok aram yok. Sizce Lies of P alınır mı? Hikayesi güzel mi?

Ben hikayesinden keyif almıştım hocam bence başarılı bir oyundu Game Pass üyeliğiniz varsa oradan oynayabilirsiniz Game Pass kütüphanesinde mevcutdu en son.

Şu an kontrol ettim kaldırılmış Game Pass üzerinden.

İlk defa %50 indirime girdi ben aldım tavsiye ederim. Bir Bloodborne olmasa da benzer atmosfere sahip tek souls oyunu. DLC ile ana oyuna kolay mod falan eklendi souls türünü beceremeyenler bile oynayabilir artık.

Düşük bütçeli Bloodborne diyebiliriz. Souls oyunları içinde en kolay(!) olanı da diyebiliriz, en azından bana göre öyle. Ben çok beğenmiştim hem oynanışı hem hikaye ilerleyişini. Hikayesi souls oyunları kadar gizemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı