Lies of p nasıl?

danvo

Hectopat
Daha fazla  
Lies of P bana kendini oynatacak iyi bir oyunmuş gibi geldi. Diğer souls-like severlerin de fikrini almak istedim (hem oyun Game Pass'e de ilk günden ekleniyormuş)

Son düzenleyen: Moderatör:
Lies of P bana kendini oynatacak iyi bir oyunmuş gibi geldi. Diğer souls-like severlerin de fikrini almak istedim (hem oyun Game Pass'e de ilk günden ekleniyormuş)
Çok gördüm sağda solda merakla bekliyorum.

Niye bilmiyorum ama bana aşırı derecede "Steelrising" oyununun çakması gibi geldi. Atmosfer, grafikler, combat, moblar kısacası her şey birebir alınmış gibi

Niye bilmiyorum ama bana aşırı derecede "steelrising" oyununun çakması gibi geldi. Atmosfer, grafikler, combat, moblar kısacası her şey birebir alınmış gibi.

Evet hocam bayağı benziyor ama gene de denemekten zarar gelmez ben nedense çok umutluyum.

Oyun genel olarak iyi ama gözlemlediğim birkaç sorun var oyunun en başındaki kuklalarla savaşırken oyun sana parry yani savuşturma özelliğini kullandırmak için bir sebep vermiyor çünkü kuklalar çok kolay ölüyor bu yüzden savuşturma neredeyse hiç kullanmıyorsun çünkü hepsi 2-3 vuruşta ölüyor YouTube'dan açıp videolara baktığımda ise insanların savuşturma özelliğini çok az kullandığını hatta bazılarının boss dövüşüne kadar bu özelliği hiç kullanmadığını gördüm oyun bu sorunun çözerse harika olur ama bu sadece demoda gördüklerim tam halinde çıktığında daha büyük problemleri olabilir ama genel olarak oyunu çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…