Herkese selamlar. Lafı uzatmadan giriyorum. Xbox Game Pass ile Lies of P oynuyordum bir sure oynadim falan her neyse. Xbox Game Pass uyeligim bitti ve şu an oyunu satın alip oynuyorum. Haliyle Game Pass yarim kaldigi icin şu anki savemi kullanmak istiyorum fakat save dosyasini oyunun icinde attiktan sonra oyunda savemi goremedim. Hep yeniden baslatti acaba dosyayı yanlış yere mi atiyorum diye dusundum. Bu konu hakkinda bilgisini olan var mi, nasıl savemi kullanabilirim?
Lies of P'yi Xbox Game Pass'tan oynayanlar icin birkaç save dosyasi hazirladim. Diger sonu görmek isteyenler icin vs. Nedense save dosyanin konumu Game Pass'tan oynayanlar icin garip bir yerde. Save dosyasi konumu: C:\Users\(kullanici...
Lies of P'yi Xbox Game Pass'tan oynayanlar icin birkaç save dosyasi hazirladim. Diger sonu görmek isteyenler icin vs. Nedense save dosyanin konumu Game Pass'tan oynayanlar icin garip bir yerde. Save dosyasi konumu: C:\Users\(kullanici...
Cevabin icin teşekkürler fakat istedigim tam bu değildi. Zaten save dosyalarinin yerini biliyorum degistirmeme ragmen oyuna girdigimde sifirdan baslatiyor.