cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Merhaba, Steam yaz indirimleri döneminde Lies of P ve mevcut DLC'sini satın almak istiyorum. Oynayan arkadaşlar varsa parasına değer bir içerik sunuyor mu? Yorumlarınızı bekliyor olacağım. Herkese iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025
Merhaba, Steam yaz indirimleri döneminde Lies of P ve mevcut DLC'sini satın almak istiyorum. Oynayan arkadaşlar varsa parasına değer bir içerik sunuyor mu? Yorumlarınızı bekliyor olacağım. Herkese iyi sosyaller.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.617 Çözümler 4 27 Haziran 2025 #2 Lies of P değer al kesinlikle ama DLC'yi bekletiyorum daha almadım, oynayanlara bakmak lazım.
Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 504 Çözümler 6 27 Haziran 2025 #3 Lies Of P alabilirsin. Ben de dlc'yi bekletiyorum, güzel indirim geldiğinde almayı düşünüyorum.
cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #4 Bana da söyledikleriniz mantıklı geldi. Öncelikle ana oyunu deneyimleyip, DLC indirime girdiğinde değerlendireceğim bende teşekkürler.
Bana da söyledikleriniz mantıklı geldi. Öncelikle ana oyunu deneyimleyip, DLC indirime girdiğinde değerlendireceğim bende teşekkürler.