Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 18 Nisan 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paskalya tatili bahanesi ile yigenlerimi alip sinemaya götürdüm harika bir bilim kurgu filmi izledim, hem bilim kurgu hem gerilimi cok güzel harmanlamislar. Sinemada izlemenizi tavsiye ederim, tek eksigi filmin 3D olmamasi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paskalya tatili bahanesi ile yigenlerimi alip sinemaya götürdüm harika bir bilim kurgu filmi izledim, hem bilim kurgu hem gerilimi cok güzel harmanlamislar. Sinemada izlemenizi tavsiye ederim, tek eksigi filmin 3D olmamasi.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2017 #2 Bilim kurgu meraklısı olan biri için bunu izleyeceğim. Tavsiye için teşekkürler.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 19 Nisan 2017 #3 Bu film biraz Pandorum'a benziyor galiba. Henüz gitmedim.