D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 29 Mart 2025 #1 Eskiden S2'yi crackli oynardım ama S3'ün yapmamışlar ve almak isterdim. Uzun zaman sonra hatırladım sizce hala alınır mı? Oynayanı var mıdır?
Eskiden S2'yi crackli oynardım ama S3'ün yapmamışlar ve almak isterdim. Uzun zaman sonra hatırladım sizce hala alınır mı? Oynayanı var mıdır?
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 29 Mart 2025 #2 Darsiere dedi: Eskiden S2'yi crackli oynardım ama S3'ün yapmamışlar ve almak isterdim. Uzun zaman sonra hatırladım sizce hala alınır mı? Oynayanı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben sana şöyle söyleyeyim eğer arkadaş çevren varsa oyunu al eğer arkadaş çevren yoksa tek başına oyun oynayamazsın hiçbir zevk alamazsın.
Darsiere dedi: Eskiden S2'yi crackli oynardım ama S3'ün yapmamışlar ve almak isterdim. Uzun zaman sonra hatırladım sizce hala alınır mı? Oynayanı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben sana şöyle söyleyeyim eğer arkadaş çevren varsa oyunu al eğer arkadaş çevren yoksa tek başına oyun oynayamazsın hiçbir zevk alamazsın.