Life is Strange 2 alınır mı?

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
Life is strange 1'i 3 kere bitirdim fakat hala 2. oyunu oynamadım. Sizce birinci kadar şaheser bir oyun mu? Almamı önerir misiniz?

2. oyun 1. oyun gibi değil ve fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum, çok saçma bir sistem getirmişler ve bölümleri satın almanız gerekiyor. 1. oyunun yerini asla tutmadı ve seriyi birçok insanın gözünde öldürdü, o yüzden onun yerine başka oyunlara bakın derim. Eğer LIS: Before The Storm yok ise onu alın ve oynayın.

Eğer ilk oyunun manyak hayranıysanız oynanır, ben indirimlerde 43 TL'ye almıştım. Biraz pahalı ama zevkle oynadım. İlk oyunun tadını vermiyor.

Max ile devam etmediler, hala kırgınım ama aldım oynadım, beğendim. Size kalmış.

İlk oyunu 3 kere bitirme sebebim Max o yüzden almayacağım galiba Max ile devam etmiyorsak.

@Isabelle Hayır, maalesef etmiyorlar. Ufak göndermeler var, son halleri hakkında ama 5-10 dakikalık bir bilgilendirme. Ayrıca LIS: Before the Storm'da alabilirsiniz.

@Isabelle Evet haberim var, yine de çok teşekkür ediyorum.

Alacağım ama bir LIS görmek çok daha iyi olurdu

Life is strange 1'i 3 kere bitirdim fakat hala 2. oyunu oynamadım. Sizce birinci kadar şaheser bir oyun mu? Almamı önerir misiniz?
Şayet birincisine şaheser diyebiliyorsan ikincisini de seveceğin kesin. Alabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…