Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 19 Mart 2023 #21 STR4NGE dedi: Oyun süresi ortalama 20 saat ve Türkçe yaması var. Life is Strange 2 Complete Season 38,36₺ İlk oyunu oynamadıysanız onun da fiyatı çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. Life is Strange Complete Season 31₺ Genişletmek için tıkla... Güzel indirim. Ama bu oyunu sevmiyorum.
STR4NGE dedi: Oyun süresi ortalama 20 saat ve Türkçe yaması var. Life is Strange 2 Complete Season 38,36₺ İlk oyunu oynamadıysanız onun da fiyatı çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. Life is Strange Complete Season 31₺ Genişletmek için tıkla... Güzel indirim. Ama bu oyunu sevmiyorum.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 19 Mart 2023 #22 STR4NGE dedi: Bence değmez, Life is Strange: True Colors (147,60₺) almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Diğer Life is Strange oyunlarına göre sönük bir oyun. Ben tavsiye etmem.
STR4NGE dedi: Bence değmez, Life is Strange: True Colors (147,60₺) almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Diğer Life is Strange oyunlarına göre sönük bir oyun. Ben tavsiye etmem.
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 19 Mart 2023 #23 Daughter grubunun şarkıları olmadan Life is Strange oyununa Life is Strange oyunu diyemiyorum. Gitara başlattı ilk oyun ve Daughter. Ama evet, ortalamanın üstünde bir oyun ikincisi. Sıralama şöyle bende Lis > Before the Storm > Lis 2 > True Colors
Daughter grubunun şarkıları olmadan Life is Strange oyununa Life is Strange oyunu diyemiyorum. Gitara başlattı ilk oyun ve Daughter. Ama evet, ortalamanın üstünde bir oyun ikincisi. Sıralama şöyle bende Lis > Before the Storm > Lis 2 > True Colors
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 19 Mart 2023 #24 Famronty dedi: Diğer Life is Strange oyunlarına göre sönük bir oyun. Ben tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ben de oynamadım zaten ama Remastered almaktan iyidir.
Famronty dedi: Diğer Life is Strange oyunlarına göre sönük bir oyun. Ben tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ben de oynamadım zaten ama Remastered almaktan iyidir.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #25 İlk oyunu bedavayken almışım ama oynamamışım. Detroit become human'ı beğenerek oynadım. İkinci sezonu 30tl'ye almalı mıyım sizce ?
İlk oyunu bedavayken almışım ama oynamamışım. Detroit become human'ı beğenerek oynadım. İkinci sezonu 30tl'ye almalı mıyım sizce ?
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 20 Mart 2023 #26 Quistin dedi: İlk oyunu bedavayken almışım ama oynamamışım. Detroit Become Human'ı beğenerek oynadım. İkinci sezonu 30TL'ye alınır mı sizce?? Genişletmek için tıkla... Evet.
Quistin dedi: İlk oyunu bedavayken almışım ama oynamamışım. Detroit Become Human'ı beğenerek oynadım. İkinci sezonu 30TL'ye alınır mı sizce?? Genişletmek için tıkla... Evet.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 20 Mart 2023 #27 Quistin dedi: İlk oyunu bedavayken almışım ama oynamamışım. Detroit Become Human'ı beğenerek oynadım. İkinci sezonu 30tl'ye almalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Kaçırma derim.
Quistin dedi: İlk oyunu bedavayken almışım ama oynamamışım. Detroit Become Human'ı beğenerek oynadım. İkinci sezonu 30tl'ye almalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Kaçırma derim.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 20 Mart 2023 #28 Yanlış bilmiyorsam ilk oyun bedava olmadı. Bedava olan sadece ilk bölümü.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 21 Mart 2023 #29 Famronty dedi: Yanlış bilmiyorsam ilk oyun bedava olmadı. Bedava olan sadece ilk bölümü. Genişletmek için tıkla... Zamanında %80 indirime girmiş, neredeyse bedava sayılır
Famronty dedi: Yanlış bilmiyorsam ilk oyun bedava olmadı. Bedava olan sadece ilk bölümü. Genişletmek için tıkla... Zamanında %80 indirime girmiş, neredeyse bedava sayılır