MAUSPAD Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 11 Mart 2023 #1 Bildiğim kadarıyla Apex Çeviri kapandı, o yüzden dosyaları bulamıyorum. Başka önerebilceniz güvenilir bir yer var mı?
Bildiğim kadarıyla Apex Çeviri kapandı, o yüzden dosyaları bulamıyorum. Başka önerebilceniz güvenilir bir yer var mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.837 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 11 Mart 2023 #2 Life is Strange 2 Özellikle Apex Çeviri ekibinin isminin duyulmasını sağlayan Life is Strange 2 Türkçe yamasının başlangıç tarihi 19 Aralık. Büyük bir test süreci, yeniden çevirme sürecinin ardından yama 13 Nisan'da sevenleriyle buluştu. Kurulum: Oyunun kurulu... www.technopat.net
Life is Strange 2 Özellikle Apex Çeviri ekibinin isminin duyulmasını sağlayan Life is Strange 2 Türkçe yamasının başlangıç tarihi 19 Aralık. Büyük bir test süreci, yeniden çevirme sürecinin ardından yama 13 Nisan'da sevenleriyle buluştu. Kurulum: Oyunun kurulu... www.technopat.net
MAUSPAD Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 12 Mart 2023 #3 kardeşim gerek kalmadı ben eskiden dc den 1 arkadaşıma göndermişim