Life is Strange 6.20 TL!

Oyunu satın aldım bir de before the storm oyununu aldım ek olarak öncelikle hangi oyunu oynamamı önerirsiniz?
Aslında kronolojik sıralamada Before The Storm önde geliyor, ben de öncelikle onu oynamıştım. Fakat pek fark etmiyor, iki durumda da muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz.

2. oyun da alınır mı 11 liraya? Daha önümde oynayacağım 3 tane oyun var biri Witcher 3 yani en az 1 ay sürer o yüzden de iade edemem. Ne diyorsunuz alınır mı?

2. oyun da alınır mı 11 liraya? Daha önümde oynayacağım 3 tane oyun var biri Witcher 3 yani en az 1 ay sürer o yüzden de iade edemem. Ne diyorsunuz alınır mı?
2. oyun da %60 indirimde, Complete Season olarak toplam 38,36 TL fiyatından satın alabilirsiniz. Fakat öncelikle 1. oyundan önce veya sonra Before The Storm tavsiye ederim. 2. oyuna geçmeden önce de The Awesome Adventures of Captain Spirit'i deneyimlerseniz 2. oyun çok daha anlamlı gelecektir. Yılın sonlarına doğru da zaten True Colors bekleniyor.

2. oyun dediğim before the storm pek bilmiyorum hangi oyun birinci-ikinci.

Güzel oyundur ergen oyunu diyenlere çok aldırış etmeyin sadece ne aradığınız önemli. Vurdulu kırdılı bir oyun olmadığı için saatlerce aralıksız oynanacak bir oyun değil bence. Oyunun sonuna geldiğinizde ''vay be'' dedirtiyor.

Hayatımın oyunu diyebileceğim bir oyundur. Benim için çok özel bir şey olması bir yana oyun size çok fazla duygu yüklüyor. Oynarken her bölüm farklı bir duygu yaşıyorsunuz. Sürekli merak, üzüntü ve biraz sevinç içinde oluyorsunuz.

Hayatınız boyunca verebileceğiniz en iyi 6 TL olur, o kadar emin konuşuyorum. Öte yandan 2. oyun güzel fiyatta. 2. oyun her ne kadar benim için Before The Storm ve 1. oyun kadar özel olmasa bile aşırı güzel bir hikayesi var. 1. oyunun her şeyini geliştirip, 2. oyuna çok güzel bir şekilde taşımışlar.

6 TL olmasına rağmen almayan olursa Mai-San'ın laneti üzerine olabilir

@Chloe Price Hocam okuldan dışarı çıktım. Şimdi odaya gidip bir şey yap diyor. Yurt okulun sağında mı solunda mı? Sağda academy yazıyor, sola gidiyorum kapısı yok binanın .
Kampüs girişinin sağında, okul girişinin solunda kalıyor. Sağdaki mekan otopark, zaten girmeye çalışınca karakter "Önce Warren'ın diskini bulmam gerek." gibisinden bir uyarı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…