hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Başlık açık ve net.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 8 Ekim 2020 #2 Hikayesi cidden duygusal ve muazzam. Fiyatına her türlü değer. Açık ve net alınır
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 8 Ekim 2020 #3 Soru mu bu? Görüp göreceğin en iyi oyunlardan biridir. Kesinlikle tavsiye ederim. Birazcık gözyaşı akıtabilirsin.
Soru mu bu? Görüp göreceğin en iyi oyunlardan biridir. Kesinlikle tavsiye ederim. Birazcık gözyaşı akıtabilirsin.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #4 Alınmaz normalde oyunun potansiyeli var çok iyi bir oyun olabilecekken harcamışlar hikayesi güzel işleyişi rezalet.
Alınmaz normalde oyunun potansiyeli var çok iyi bir oyun olabilecekken harcamışlar hikayesi güzel işleyişi rezalet.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Ekim 2020 #5 Steam´de ilk bölümü ücretsiz diye biliyorum. İsterseniz kendiniz deneyip görün ama onu bile tavsiye etmiyorum. Çöp oyun.
Steam´de ilk bölümü ücretsiz diye biliyorum. İsterseniz kendiniz deneyip görün ama onu bile tavsiye etmiyorum. Çöp oyun.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 8 Ekim 2020 #6 Gençlik dizisi kıvamında.
Isabelle Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 614 Yer CRM 8 Ekim 2020 #7 10 üzerinden 8 veririm. Bence alıp oynamalısınız 4 kez falan bitirdim. Eğer yapımcının farklı oyunlarına bakmak isterseniz Tell Me Why'a bakabilirsiniz.
10 üzerinden 8 veririm. Bence alıp oynamalısınız 4 kez falan bitirdim. Eğer yapımcının farklı oyunlarına bakmak isterseniz Tell Me Why'a bakabilirsiniz.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 8 Ekim 2020 #8 detista dedi: Steam´de ilk bölümü ücretsiz diye biliyorum. İsterseniz kendiniz deneyip görün ama onu bile tavsiye etmiyorum. Çöp oyun. Genişletmek için tıkla... Çöp olduğuna dair bir argüman sunmadığınız için sadece oyunu karalamak maksatlı bir yorum yaptığınızı düşünüyorum.
detista dedi: Steam´de ilk bölümü ücretsiz diye biliyorum. İsterseniz kendiniz deneyip görün ama onu bile tavsiye etmiyorum. Çöp oyun. Genişletmek için tıkla... Çöp olduğuna dair bir argüman sunmadığınız için sadece oyunu karalamak maksatlı bir yorum yaptığınızı düşünüyorum.
Isabelle Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 614 Yer CRM 8 Ekim 2020 #9 Lintos dedi: Çöp olduğuna dair bir argüman sunmadığınız için sadece oyunu karalamak maksatlı bir yorum yaptığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde "Eşcinsellik" yüzünden böyle diyorlar. Garip bir düşünce pek ciddiye almayın bence.
Lintos dedi: Çöp olduğuna dair bir argüman sunmadığınız için sadece oyunu karalamak maksatlı bir yorum yaptığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde "Eşcinsellik" yüzünden böyle diyorlar. Garip bir düşünce pek ciddiye almayın bence.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 8 Ekim 2020 #10 Lintos dedi: Çöp olduğuna dair bir argüman sunmadığınız için sadece oyunu karalamak maksatlı bir yorum yaptığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ve ban atıyorum.
Lintos dedi: Çöp olduğuna dair bir argüman sunmadığınız için sadece oyunu karalamak maksatlı bir yorum yaptığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ve ban atıyorum.