faithNiel Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 12 Ağustos 2020 #1 Life is strange: Before the Storm'u indirim zamanında almıştım sonra oynarım diyerek fakat daha oynamadım 14 gün olmadı iade edebilirim. Sizce iade edip fall guys alınır mı?
Life is strange: Before the Storm'u indirim zamanında almıştım sonra oynarım diyerek fakat daha oynamadım 14 gün olmadı iade edebilirim. Sizce iade edip fall guys alınır mı?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 12 Ağustos 2020 #2 Life is Strange'i sevmediyseniz iade edebilirsiniz, şahsen ben 6 lira vermiş olsam bile 14 günü geçtiği için iade edememiştim, üzmüştü.
Life is Strange'i sevmediyseniz iade edebilirsiniz, şahsen ben 6 lira vermiş olsam bile 14 günü geçtiği için iade edememiştim, üzmüştü.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 12 Ağustos 2020 #4 Emin değilsen al dene bence. Olmadı onuda iade edersin yani çok sorun değil.
faithNiel Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 12 Ağustos 2020 #5 Silinen üye dedi: Bence o oyuna 38 TL verilmemeli. Genişletmek için tıkla... Oyunun Türkiye fiyatı aşırı iyi normalde 19.90 dolar olması lazım. MESs¹¹ dedi: Emin değilsen al dene bence. Olmadı onuda iade edersin yani çok sorun değil. Genişletmek için tıkla... Life is Strange'i iade edersem indirim olmadığı için indirimi beklemeden alamam.
Silinen üye dedi: Bence o oyuna 38 TL verilmemeli. Genişletmek için tıkla... Oyunun Türkiye fiyatı aşırı iyi normalde 19.90 dolar olması lazım. MESs¹¹ dedi: Emin değilsen al dene bence. Olmadı onuda iade edersin yani çok sorun değil. Genişletmek için tıkla... Life is Strange'i iade edersem indirim olmadığı için indirimi beklemeden alamam.