Life is Strange grafiklerde bozukluk

Eyyüp Ensar

Hectopat
Daha fazla  
Life is Strange oyununu Game Pass PC'den yükledim. Grafikleri aşağıdaki ektedir sorunu çözebilen varsa yazabilir mi?
Ben biraz uğraştım ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim?

Son düzenleme:
Rahatsız olduğunuz şey çevrenin bulanık olması efektiyse;

steamapps\common\Life Is Strange\Engine\Config

BaseEngine.ini girip, DepthOfField False olarak ayarlayın.

Arkadaşın bahsettiği texture'ların yüklenmemesi muhtemelen. Reddit sayfasında bu hatanın konsollarda da olduğunu söylemişler. Update veya çözüm yokmuş herhalde.

Oyunu tekrardan indirmeyi veya Directx 12'de açıyorsanız 11'de açmayı deneyin hocam.

Anladığım kadarıyla pek değil. Bir gif daha ekledim orada anlatmak istediğim daha iyi anlaşılıyor.

Arkadaşın bahsettiği texture'ların yüklenmemesi muhtemelen.
Evet ama bunlar sürekli gidip geliyor.

Blur efecti değil textlerin yok olması.

Anladığım kadarıyla pek değil. Bir gif daha ekledim orada anlatmak istediğim daha iyi anlaşılıyor.

Blur efecti değil textlerin yok olması.
Yukarıya bir gif ekledim bakabilirsiniz.

Hocam bence tam bahsettikleri şey o. Benim başıma gelmedi ama bu oyun çok sıkıntılı. Yeterince düzeltme yaması almadı. Dediğim gibi eksik dosya inmiş olabilir tekrar indirmeyi deneyin.

@Eyyüp Ensar hocam sanırım sorununuz şu. Google'a "Life is Strange True Colors texture flickering" diye aratın oradan çıkan sonuçlara bakın. Çoğunlukla Nvidia ekran kartı güncellemesi yapılması gerektiği söyleniyor. Ben Amd ekran kartı ile oynamıştım onun için hata almamış olabilirim.

Son düzenleme:
Hocam bence tam bahsettikleri şey o. Benim başıma gelmedi ama bu oyun çok sıkıntılı. Yeterince düzeltme yaması almadı. Dediğim gibi eksik dosya inmiş olabilir tekrar indirmeyi deneyin.
3 defa indirdim.

Evet sorunum tam olarak bu dahili amd apuyla çalıştırınca sorunsuz çalıştı ama oynatmayacak derecede kasıyor low ayarlarda çözünürlülük en düşükte. Şimdi nvidia sürücüsünü güncelleştireceğim.

Son düzenleme:
Umarım halledersiniz ama ben oyunu ilk Life is Strange oyunu kadar beğenmemiştim belirtmek isterim.

Size iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…