Emree9191 Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 20 1 Şubat 2021 #1 Life is Strange oyunu kenarlar siyah, arkadaşlar neden öyle ya? Elinin kenarları falan siyahlık var. Görüntü bozuk yani. Oyun orijinal ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
Life is Strange oyunu kenarlar siyah, arkadaşlar neden öyle ya? Elinin kenarları falan siyahlık var. Görüntü bozuk yani. Oyun orijinal ne yapacağım?
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 2 Şubat 2021 #2 Sadece bu oyunda mı? Yoksa başka oyunlarda da oluyor mu? Artı 0 Eksi
Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 29 Aralık 2021 #3 Hort olduğunu biliyorum ama yeni başlayan varsa keskinleştirme teknolojisini kapalı yapın, x'li olan değil düşük yüksek olan. Artı 0 Eksi
Hort olduğunu biliyorum ama yeni başlayan varsa keskinleştirme teknolojisini kapalı yapın, x'li olan değil düşük yüksek olan.
Oyuncu Taha Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #4 Ekmekarasipc dedi: Hort olduğunu biliyorum ama yeni başlayan varsa keskinleştirme teknolojisini kapalı yapın, X'li olan değil düşük yüksek olan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorun düzeldik çok sağ olun. Artı 0 Eksi
Ekmekarasipc dedi: Hort olduğunu biliyorum ama yeni başlayan varsa keskinleştirme teknolojisini kapalı yapın, X'li olan değil düşük yüksek olan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorun düzeldik çok sağ olun.