Life is Strange oynanır mı?

Hani oyun pahalı bir şey olsa da ''Ah be, parama yazık oldu.'' desek. İlginç gerçekten.

Oyun genel olarak sıkabilir. Seçimlerin bir sonucu olmuyor. Yine seçimler saçma durumlarda da kullanılabiliyor. Bu ikisi dışında elle tutulur bir kötü yanı yok.

Hikayesini herkes sevmiyor, seveni de var. Zaten oyun boyunca konuşuyorsun, bir de zamanı geri sarma mekaniği eklemişler. Mekaniğin kötü kullanımından dolayı ağlayan bir kitle göreceksin, haklılık payları bir tık var.

Bütün bu durumları kenara bırakırsak Life is Strange yapımcının ikinci oyunu yahu Onu geçtim, seçim tabanlı(?) oyunlarda da ilk tecrübesi. Gömen elemanları anlamakta gerçekten zorlanıyorum, aklım almıyor. Bir de biri çıkmış oradan ''yılın hayal kırıklığı'' diye video çekmiş Limited alınca verdiği para üzdü beyefendiyi.

Tabii bunlar senin için önemsiz büyük ihtimalle. Kısa keseyim, ilk bölümü dene. Oyun zaten 6 TL. Beğenirsen alırsın.

Küçük bir not olarak ikinci oyunda, Life is Strange 2'de toparlamışlar. Fena değildi.

Bir de biri çıkmış oradan ''yılın hayal kırıklığı'' diye video çekmiş Limited alınca verdiği para üzdü beyefendiyi.
Dediğin beyefendinin hayal kırıklığı demesinin sebebi büyük ihtimal oyun boyunca çok sıkılmasıdır. Evet ben de gerçekten çok sıkıcı olduğunu düşünmüyorum ancak Heavy Rain oynamış bir adamın bunu demesi bana gayet doğal geliyor. Ama Limited alması bence de kendi aptallığı ama neyse.

Oynanmaz. Bitirdiğime pişmanım zaman kaybı oldu. Oyun aşırı sıkıcı. İlk sezonu zor bitirdim. İkinci sezonda birazcık olaylar olur dedim pek bir şeyler olmadı. Üçüncü sezonda sarmaya başladı gibi oldu ama gene sıkıcı. Ayrıca oyunun hedef kitlesi 15-18 yaş arası ergen kitleyi hayran bırakmak. Onu da başarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…