6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #11 Prime777 dedi: Video gozukmuyor bende. Mantiga gore secim yaptim kurtaramadim. Genişletmek için tıkla... Ben de.
Prime777 dedi: Video gozukmuyor bende. Mantiga gore secim yaptim kurtaramadim. Genişletmek için tıkla... Ben de.
Ichoo Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 102 14 Mayıs 2023 #12 Max Caulfield dedi: Kurtarılabiliyor. Eğer kurtarılırsa psikolojik destek alıyor sanırım. Bende de ölmüştü Genişletmek için tıkla... Sonra biseye yaricakmi yaramicaksa niye bunla arkadasim olm .d
Max Caulfield dedi: Kurtarılabiliyor. Eğer kurtarılırsa psikolojik destek alıyor sanırım. Bende de ölmüştü Genişletmek için tıkla... Sonra biseye yaricakmi yaramicaksa niye bunla arkadasim olm .d
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2023 #13 Ichoo dedi: Sonra bir şeye yarayacak mı yaramicaksa niye bununla arkadasim olm. D Genişletmek için tıkla... Var ile yok arasi yani.
Ichoo dedi: Sonra bir şeye yarayacak mı yaramicaksa niye bununla arkadasim olm. D Genişletmek için tıkla... Var ile yok arasi yani.
Ichoo Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 102 14 Mayıs 2023 #14 Prime777 dedi: Var ile yok arasi yani. Genişletmek için tıkla... Ozm ben boyle devam edeyim geri alinmiyor zaten
Prime777 dedi: Var ile yok arasi yani. Genişletmek için tıkla... Ozm ben boyle devam edeyim geri alinmiyor zaten
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #15 Ichoo dedi: Sonra bir şeye yarayacak mı yaramicaksa niye bununla arkadasim olm. D Genişletmek için tıkla... Yaramıyor bir şeye ama son bölümde bir şeyler diyor kate öldürdüğünüz için.
Ichoo dedi: Sonra bir şeye yarayacak mı yaramicaksa niye bununla arkadasim olm. D Genişletmek için tıkla... Yaramıyor bir şeye ama son bölümde bir şeyler diyor kate öldürdüğünüz için.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 791 Çözümler 5 14 Mayıs 2023 #16 624694 dedi: Ben oynarken öldürmüştüm öyle çok bir yeri yok oyunda zaten zamanı geriye sararak kurtarabilirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam geri saramıyorsunuz. Prime777 dedi: Mantikli secim degil aslinda puf noktasi var 1 tane secenek oyle hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sister veya father seçeceksiniz en sonda. Ichoo dedi: Sonra bir şeye yarayacak mı yaramicaksa niye bununla arkadasim olm. D Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerde işe yarıyor. Ve bizden kahraman olarak bahsediliyor.
624694 dedi: Ben oynarken öldürmüştüm öyle çok bir yeri yok oyunda zaten zamanı geriye sararak kurtarabilirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam geri saramıyorsunuz. Prime777 dedi: Mantikli secim degil aslinda puf noktasi var 1 tane secenek oyle hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sister veya father seçeceksiniz en sonda. Ichoo dedi: Sonra bir şeye yarayacak mı yaramicaksa niye bununla arkadasim olm. D Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerde işe yarıyor. Ve bizden kahraman olarak bahsediliyor.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #17 ArticWolf dedi: Hocam geri saramıyorsunuz. Hocam sister veya father seçeceksiniz en sonda. Hocam bir yerde işe yarıyor. Ve bizden kahraman olarak bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... Baktım saramıyormuşuz geri.
ArticWolf dedi: Hocam geri saramıyorsunuz. Hocam sister veya father seçeceksiniz en sonda. Hocam bir yerde işe yarıyor. Ve bizden kahraman olarak bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... Baktım saramıyormuşuz geri.