Experience the BAFTA award-winning story of Life is Strange now beautifully remastered with enhanced visuals and vastly improved animation using mocap technology.
Ayrı olarak düşünüldüğünde 250 TL yüksek bir meblağ. Gerçekten seviyorsan alabilirsin elbette. Ama grafik, animasyon ve gölgelendirme gibi geliştirmeler dışında bir fark göremeyeceğinin de farkındasındır umarım.
Ayrı olarak düşünüldüğünde 250 TL yüksek bir meblağ. Gerçekten seviyorsan alabilirsin elbette. Ama grafik, animasyon ve gölgelendirme gibi geliştirmeler dışında bir fark göremeyeceğinin de farkındasındır umarım.
Farkındayım, serinin büyük hayranlarından olduğum için anında istek listemin 1.sırasına koydum. 250TL konusuna gelince oyun çıkış tarihine bakacak olursak, alıp almama konusunda bayağı düşünecek vaktim olacak.
Remake olsaydı değer derdim. Fakat remastered olduğu için 250₺ fiyatı haketmiyor bence. Aynı paraya Cyberpunk, Mafia Remake vs. gibi oyunlar alınabilir.
Eğer gerçekten çok ama çok oynamak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben de şahsen oynamayı çok isterdim fakat aşırı pahalı. Umarım oyunu gerçekten fiyatını hak edecek kadar iyi yaparlar. Çünkü ben de bu oyunu çok seviyorum.