E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Merhabalar, oyun indirimdeymiş fiyatını hak eder mi ve nasıl bir oyun?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.499 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #2 EmreTas0 dedi: Merhabalar, oyun indirimdeymiş fiyatını hak eder mi ve nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Orijinal halini oynuyorum. Ama ingilizce gerektiriyor. Yama kurabiliyorsanız Daha güzel olur. Oyun genel olarak iyi.
EmreTas0 dedi: Merhabalar, oyun indirimdeymiş fiyatını hak eder mi ve nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Orijinal halini oynuyorum. Ama ingilizce gerektiriyor. Yama kurabiliyorsanız Daha güzel olur. Oyun genel olarak iyi.
E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #3 Yerayay dedi: Orijinal halini oynuyorum. Ama ingilizce gerektiriyor. Yama kurabiliyorsanız Daha güzel olur. Oyun genel olarak iyi. Genişletmek için tıkla... Yama kurmayı denerim hocam ingilizcem o kadar iyi değil.
Yerayay dedi: Orijinal halini oynuyorum. Ama ingilizce gerektiriyor. Yama kurabiliyorsanız Daha güzel olur. Oyun genel olarak iyi. Genişletmek için tıkla... Yama kurmayı denerim hocam ingilizcem o kadar iyi değil.