Life is Strange seçim yapamama

İşletim sistemi
Windows 10

Fetihhx

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda seçim yapma şeyi sadece karakter o yazının üstüne gelince gözüküyor. Tam olarak ifade edemediğim için ekran görüntüsü alıp fotoğrafı yüklüyorum. İlk Türkçe yamadan dolayı düşündüm ama yamayı kaldırıp denediğimde de düzelmedi. Üstüne Steam'dan dosyaların bütünlüğünü sorguladım, inen dosyalardan sonra tekrar denedim ama yine düzelmedi. Ne yapmam lazım? Tekrar silip yüklersem düzelme şansı var mı?

Etkileşime gireceğin şeyin yanına gelmen gerekiyor Ya da ona bakman, ekran görüntüsüne bakılırsa oyun dosyalarında bir sıkıntı var.
Senin için zor olabilir ama silip tekrar yüklemeyi dene.
Yuvarlak kesik gözükmemesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Seçim yapma diye adlandırdığınız şeyi tabii ki üstüne gelince ya da oraya bakınca göreceksiniz. Ama zaten oyun size belirtiyodur yani demek istediğim etkileşime geçebileceğiniz eşyaların üstünde zaten yazısı çıkıyordur. Örneğin yukarıdaki lambanın üstünde yazı çıkmıyordur ki bu da etkileşime geçilemeyeceği anlamındadır.

Ayrıca siz sanırım olayın mantığını da anlamamışa benziyorsunuz. Mesela fotoğraftaki ''Look'' yazısının altında yuvarlak bir bölümün içinde mouse gözüküyor. Siz o mouse'un üstüne basılı tutup ''Look'' yazısına sürükleyeceksiniz böylece etkileşim gerçekleşmiş olacak.

Ayrıca şunu da belirteyim sanki oyun dosyalarında bir sıkıntı var yuvarlağın kesik gözükmemesi lazım.
Umarım yardımcı olabildim.

İşte aradığım cevap.

Oyunu daha önce oynayıp bitirdim zaten biliyorum mantığını falan. Sadece karakterin üstünde gözüküyor orası diğer hiç bir türlü gözükmüyor. Oyunu sildim tekrar yükleyeceğim.

Şimdi tekrardan denedim ve yine aynı problem var düzelmemiş.
Sorunu buldum oyunu 1920x1080 çözünürlüğe alınca bozuluyor. Diğer çözünürlüklerde düzgün sadece 1920x1080'e alınca bu hata oluşuyor. Pencereli modda 1920x1080 yapınca bir hata yok ayrıca.

Son düzenleme:
O zaman ne mutlu. İyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…