Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 23 Ağustos 2021 #1 IGN sağ olsun ilk 15 dakikasını da görmek nasip oldu. Gerçekten diğer LiS oyunlarından çok daha ayrı bir oyun bizi bekliyor gibi hissediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IGN sağ olsun ilk 15 dakikasını da görmek nasip oldu. Gerçekten diğer LiS oyunlarından çok daha ayrı bir oyun bizi bekliyor gibi hissediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Ağustos 2021 #2 O gözler... LiS Remastered'da beklediğim Max gözlerine bir prototip olarak kabul ediyorum. Ama böyle de oynanmaz ki. Grafik ayarlarını düşürsem acaba gözleri daha az muhteşem görünebilir mi? Deneyelim bakalım.
O gözler... LiS Remastered'da beklediğim Max gözlerine bir prototip olarak kabul ediyorum. Ama böyle de oynanmaz ki. Grafik ayarlarını düşürsem acaba gözleri daha az muhteşem görünebilir mi? Deneyelim bakalım.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 24 Ağustos 2021 #3 egoistpizza dedi: O gözler... LiS Remastered'da beklediğim Max gözlerine bir prototip olarak kabul ediyorum. Ama böyle de oynanmaz ki. Grafik ayarlarını düşürsem acaba gözleri daha az muhteşem görünebilir mi? Deneyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Şu grafikleri Remastered sürümler için görebilsem benim için yeter ve artar diyebilirim ya. Umarım görebiliriz.
egoistpizza dedi: O gözler... LiS Remastered'da beklediğim Max gözlerine bir prototip olarak kabul ediyorum. Ama böyle de oynanmaz ki. Grafik ayarlarını düşürsem acaba gözleri daha az muhteşem görünebilir mi? Deneyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Şu grafikleri Remastered sürümler için görebilsem benim için yeter ve artar diyebilirim ya. Umarım görebiliriz.