Life is Strange Türkçe Yama - Android

furkan.061995

Kilopat
Daha fazla  
Telefonda Life iis Strange oynamak istiyorum. Android'de Türkçe yaması var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda Life iis Strange oynamak istiyorum. Android'de Türkçe yaması var mı?
Sanırım yok. Tek tek çevirmeniz lazım. Bende PC'de TWD 2. Sezon yamasını bulamamıştım tek tek çevirmiştim. Lakin telefonda üşeniyorsanız bile Life is Strange'i mutlaka oynamalısınız, gidin İnternet kafelere biraz da para alın ( aslında bayağı bir para alın) oyunu, yamasını indirin kurulumunu yapın oynayın. Gerçekten pişman olmazsınız, 1 ve 2. episode'lar biraz sıkabilir lakin gerisi çok güzel.
Moderatörler telefondan yazıyorum yazım hatası olursa kusura bakmayın

Dediklerinize katılıyorum hikaye olarak güzel oyun. Life Is Strange: Before The Storm'u telefonda oynamayı denemiştim fakat kontrolleri kanser olduğundan 5 dakika oynayıp bıraktım.

Dediklerinize katılıyorum hikaye olarak güzel oyun. Life Is Strange: Before The Storm'u telefonda oynamayı denemiştim fakat kontrolleri kanser olduğundan 5 dakika oynayıp bıraktım.
Doğrudur. Ben zaten telefonda oyuna karşı çıkan bir insanım, oynayanları da anlamış değilim nasıl eğleniyorlar anlaması cidden güç

Bugün bilgisayarım bozuldu. İnternet cafelere para veremem ama önerileriniz için teşekkürler

Bugün bilgisayarım bozuldu. İnternet cafelere para veremem ama önerileriniz için teşekkürler
Life is Strange, ne eski ne de yeni bir oyun. Heryerde videosunu bulursun, bildiğin bu tür oyunlar oynayan video içerik üreticisi vardır. En kötü videosunu izlersin

Life is Strange, ne eski ne de yeni bir oyun. Heryerde videosunu bulursun, bildiğin bu tür oyunlar oynayan video içerik üreticisi vardır. En kötü videosunu izlersin
İstesem videoları izlerim oynamak istiyordum. Şu an vazgeçtim Konu kapanmıştır

Tap translatte scren diye bir uygulama var eski sürümünü indirin oyun içi Türkçe çeviri yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…