Lifepark'tan hızlı trene hızlıca nasıl gidilir?

Yusuf Tuğra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba konser için 4 Haziran'da hızlı trenle Ankara'dan İstanbul'a gidip geri döneceğim, İstanbul'u hiç bilmiyorum bilen varsa nasıl hızlı trenden inip konser alanına gidip konser çıkılı gece yine hızlı trene gidebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam diğer konuda yazdığım ilk mesajın sorununuzu çözmesi lazımdı.
Söğütlüçeşme'den direkt metrobüse bin, Mecidiyeköy alt geçidinden M2 Hacıosman yönüne bin, dikkat et M7'ye binme. Hacıosman'da inince 42HM otobüsü var 15 dakika arayla Bahçeköy'e doğru kalkıyor. Sular durağında in. Bu kadar, aktarma hariç sıfır yürüyüş.

Hocam diğer konuda yazdığım ilk mesajın sorununuzu çözmesi lazımdı.
[Spoıler="*"]söğütlüçeşme'den direkt metrobüse bin, mecidiyeköy alt geçidinden M.2 hacıosman yönüne bin, dikkat et m7'ye binme. Hacıosman'da inince 42HM otobüsü var 15 dakika arayla bahçeköy'e doğru kalkıyor. Sular durağında in. Bu kadar, aktarma hariç sıfır yürüyüş.[/SPOILER]

Hocam gece sıkıntı benim için onun için sordum gece konaklıyabileceğim tek yer avcılarda ki teyzem oda çok uzakmış sanırım konser alanına o yüzden direk oradan hızlı tren istasyonuna nasıl dönebilirim gece. Ya da avcılara nasıl gidebilirim?

Hocam gece sıkıntı benim için onun için sordum gece konaklıyabileceğim tek yer avcılarda ki teyzem oda çok uzakmış sanırım konser alanına o yüzden direk oradan hızlı tren istasyonuna nasıl dönebilirim gece. Ya da avcılara nasıl gidebilirim?
Aynısının tersini yapabilirsiniz ya da Mecidiyeköy'den Avcılar'a ulaşım kolay ama büyük bir yer yürüme mesafesinde midir Avcılar durağına bilemem. Bir de otobüs seferi gece 12 gibi biter kaçta bitiyor konserler bilmiyorum.

42HM otobüsüne Sular durağında bineceksiniz. Hacıosman Metro son durakta ineceksiniz. Yenikapı yönüne binince metroda zaten Mecidiyeköy'den direkt metrobüse binip Söğütlüçeşme yönüne gidebilirsiniz ama hiç YHT kullanmadım. Söğütlüçeşme'den binilip iniliyor sanırım.

O zaman sorun yaşamazsınız.

YHT'nin seferleri 23 de bitiyormuş ondan sonraki en erkeni de 06.00 da acaba bekliyebileceğim bir tesis olur mu?

Neyse onun yerine direk avcılara gider dinlenirim sağ olun yardımcı olduğunuz için.

YHT'nin seferleri 23 de bitiyormuş ondan sonraki en erkeni de 06.00 da acaba bekliyebileceğim bir tesis olur mu?

Neyse onun yerine direk avcılara gider dinlenirim sağ olun yardımcı olduğunuz için.
Tesis bilmiyorum da uyanık kalmayla bir sorununuz yoksa ve konser geç bitiyorsa, 12'deki son 42HM seferine binip ardından 25G ile metrobüse ulaşım sağlayabilirsiniz. 1.30'da orda olursunuz, biraz araştırsanız gecenin geç saatlerine kadar açık mekan bulursunuz. YHT istasyonu'da açıktır da dinlenmelik alan bulabilirseniz.

23'de çıkarsanız Avcılar'daki bir adrese 1.30 gibi varırsınız. 3.30'da yola koyulsanız 5.30'da Söğütlüçeşme'ye varırsınız. Yani 2 saatlik bir konaklama imkanınız var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı