GfeXx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, ben daha önce PC em de böyle bir uygulama çalıştığını görmedim. Bu nedir? Görevi de sonlandıramıyorum. Biliyorsanız bana söyler misiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler. Casus yazılım olabilir mi?
Arkadaşlar, ben daha önce PC em de böyle bir uygulama çalıştığını görmedim. Bu nedir? Görevi de sonlandıramıyorum. Biliyorsanız bana söyler misiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler. Casus yazılım olabilir mi?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 Google'da hiçbir sonuç çıkmıyor. Muhtemelen virüstür.
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.284 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Arama motoruyla arattığınızda bulunamayan saçma isimlerle kendini gösteren işlemler muhtemelen zararlıdır. Güvenlik yazılımınız ile tarama yapın.
Arama motoruyla arattığınızda bulunamayan saçma isimlerle kendini gösteren işlemler muhtemelen zararlıdır. Güvenlik yazılımınız ile tarama yapın.
GfeXx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 Nowitzer dedi: Arama motoruyla arattığınızda bulunamayan saçma isimlerle kendini gösteren işlemler muhtemelen zararlıdır. Güvenlik yazılımınız ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Vallahi üstüne sağ tıklayıp Windows Defender'la taradım bir şey çıkmadı.
Nowitzer dedi: Arama motoruyla arattığınızda bulunamayan saçma isimlerle kendini gösteren işlemler muhtemelen zararlıdır. Güvenlik yazılımınız ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Vallahi üstüne sağ tıklayıp Windows Defender'la taradım bir şey çıkmadı.