hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Kasım 2020 #11 Kesinlikle yönetici olmayı hak ediyordu, hayırlı olsun. @Emre C Yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım Burak Alkan çoluk çocuğa karıştı.
Kesinlikle yönetici olmayı hak ediyordu, hayırlı olsun. @Emre C Yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım Burak Alkan çoluk çocuğa karıştı.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.928 Makaleler 21 Çözümler 30 1 Kasım 2020 #12 SideWinder dedi: Mikail Fidan gayet de aktif, mesaj yazması gerekmiyor bunu göstermesi için. Burak Alkan ise eski bir yönetici, yanlış bilmiyorsamMikail Fidan ondan sonra katıldı. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım ve bir şey fark ettim ki galiba Burak Alkan bir Matrix hayranı, Recep Baltaş bile birazcık eğlenmiş bu konuda. Shimada Sensei dedi: Technopat hisselerinin bir kısmını almıştır. Genişletmek için tıkla... Technopat hisselerinin satılık olduğunu düşünmüyorum ve olsaydı acaba ne kadar olurdu? Bence %51 hisse 1 Milyon civarı olabilir.
SideWinder dedi: Mikail Fidan gayet de aktif, mesaj yazması gerekmiyor bunu göstermesi için. Burak Alkan ise eski bir yönetici, yanlış bilmiyorsamMikail Fidan ondan sonra katıldı. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım ve bir şey fark ettim ki galiba Burak Alkan bir Matrix hayranı, Recep Baltaş bile birazcık eğlenmiş bu konuda. Shimada Sensei dedi: Technopat hisselerinin bir kısmını almıştır. Genişletmek için tıkla... Technopat hisselerinin satılık olduğunu düşünmüyorum ve olsaydı acaba ne kadar olurdu? Bence %51 hisse 1 Milyon civarı olabilir.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 1 Kasım 2020 #13 @M Berker Güngör Sanırım bu Berker abinin hesabı. Sadece 2 mesajı var fakat yönetici. Bu arada @Emre C teknik desteğe çok katkıda bulunmuştur. Yöneticiliği haketti.
@M Berker Güngör Sanırım bu Berker abinin hesabı. Sadece 2 mesajı var fakat yönetici. Bu arada @Emre C teknik desteğe çok katkıda bulunmuştur. Yöneticiliği haketti.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 1 Kasım 2020 #14 Bence Mikail Fidan bot.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.928 Makaleler 21 Çözümler 30 1 Kasım 2020 #15 Staj Yapan Donanımcı dedi: @M Berker Güngör Sanırım bu Berker abinin hesabı. Sadece 2 mesajı var fakat yönetici. Bu arada @Emre C teknik desteğe çok katkıda bulunmuştur. Yöneticiliği haketti. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir destek, Technopat sunucularına mı destek oldu yoksa Sosyal kısmındaki Teknik Destek mi?
Staj Yapan Donanımcı dedi: @M Berker Güngör Sanırım bu Berker abinin hesabı. Sadece 2 mesajı var fakat yönetici. Bu arada @Emre C teknik desteğe çok katkıda bulunmuştur. Yöneticiliği haketti. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir destek, Technopat sunucularına mı destek oldu yoksa Sosyal kısmındaki Teknik Destek mi?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Kasım 2020 #16 @Eren AK Oyun teknik destek