CAVIT7 Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Hangisi daha güçlü: Liger (erkek aslan ve dişi kaplanın yavrusu ) vs aslan vs kaplan.
Merhaba arkadaşlar. Hangisi daha güçlü: Liger (erkek aslan ve dişi kaplanın yavrusu ) vs aslan vs kaplan.
Asya Ay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mayıs 2016 #2 Neden ikidebir hangi hayvan daha güçlü tarzında konular açıyorsunuz ? Bu konuya olan ilginiz biraz aşırı gibi görünüyor.
Neden ikidebir hangi hayvan daha güçlü tarzında konular açıyorsunuz ? Bu konuya olan ilginiz biraz aşırı gibi görünüyor.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Mayıs 2016 #3 Hayvanların bir birinden daha güçlü olması neyi değiştiriyor bilmiyorum, her hayvanın kendine göre mükemmel özellikleri var, bunlar onların doğa da hayatta kalmasın da yardımcı oluyor.
Hayvanların bir birinden daha güçlü olması neyi değiştiriyor bilmiyorum, her hayvanın kendine göre mükemmel özellikleri var, bunlar onların doğa da hayatta kalmasın da yardımcı oluyor.
Bir Köpeğin Hikayesi Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 278 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Mayıs 2016 #4 Önemli olan hayvanların hangisi güçlü olması değil hayvan sevgisi.
CAVIT7 Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #5 Ya arkadaşlar sadece merakımdan sordum . Sıkıntı yok . Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? hiç anlamadım .
Ya arkadaşlar sadece merakımdan sordum . Sıkıntı yok . Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? hiç anlamadım .
Bir Köpeğin Hikayesi Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 278 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Mayıs 2016 #6 CAVIT7 dedi: Ya arkadaşlar sadece merakımdan sordum . Sıkıntı yok . Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? hiç anlamadım . Genişletmek için tıkla... Tepkim veya tepkimiz sana değil yani sadece hayvanları bir tür güç makinesi gibi görenlerde.
CAVIT7 dedi: Ya arkadaşlar sadece merakımdan sordum . Sıkıntı yok . Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? hiç anlamadım . Genişletmek için tıkla... Tepkim veya tepkimiz sana değil yani sadece hayvanları bir tür güç makinesi gibi görenlerde.
K kirlidaginik Hectopat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #7 Youtube da çok güzel hayvan videoları var. Hepsini izle. Aslanları boşver. Boş boş yer içer s.çar. Hiç bir özelliği yok. Yoldaki cahil kırolardan farkı yok. Anca bağırsın. Şahinleri araştırmalısın. Kartallardan daha yakışıklı ve daha atik. Araştır, boş karşılaştırma yapma. Aslan kaplan kırması komikmiş. Sevimli duruyor.
Youtube da çok güzel hayvan videoları var. Hepsini izle. Aslanları boşver. Boş boş yer içer s.çar. Hiç bir özelliği yok. Yoldaki cahil kırolardan farkı yok. Anca bağırsın. Şahinleri araştırmalısın. Kartallardan daha yakışıklı ve daha atik. Araştır, boş karşılaştırma yapma. Aslan kaplan kırması komikmiş. Sevimli duruyor.