A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 20 Mart 2022 #1 Lightshot ile ekran görüntüsü aldığımda bunu masaüstüne kaydediyor nasıl değiştirebilirim?
Çözüm armas 20 Mart 2022 Kısayolla değil de elinizle kaydetmek için bir kere ayarlayın, ardından o ayarladığınız klasöre kaydeder.
Kısayolla değil de elinizle kaydetmek için bir kere ayarlayın, ardından o ayarladığınız klasöre kaydeder.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 20 Mart 2022 #2 Kısayolla değil de elinizle kaydetmek için bir kere ayarlayın, ardından o ayarladığınız klasöre kaydeder. Artı 0 Eksi Çözüm
Kısayolla değil de elinizle kaydetmek için bir kere ayarlayın, ardından o ayarladığınız klasöre kaydeder.
KS KS A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 20 Mart 2022 #3 armas dedi: Kısayolla değil de elinizle kaydetmek için bir kere ayarlayın, ardından o ayarladığınız klasöre kaydeder. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bunu? Ayarlarında böyle bir şey yok. Artı 0 Eksi
armas dedi: Kısayolla değil de elinizle kaydetmek için bir kere ayarlayın, ardından o ayarladığınız klasöre kaydeder. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bunu? Ayarlarında böyle bir şey yok.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 20 Mart 2022 #4 "PrtScr" tuşuna basınca pencere seçtikten sonra sağ altında butonlar çıkmıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 20 Mart 2022 #5 armas dedi: "PrtScr" tuşuna basınca pencere seçtikten sonra sağ altında butonlar çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
armas dedi: "PrtScr" tuşuna basınca pencere seçtikten sonra sağ altında butonlar çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım teşekkür ederim.