cuber Zeptopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #1 Benim sorum şu: Ben tam 6 adet rubik küp sipariş ettim, yurt dışından ve tutarı 35 dolardı yaklaşık. Acaba bu siparişim gümrüğe takılır mı, ne kadar kalır üst sınırı geçmiş miyim? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
Benim sorum şu: Ben tam 6 adet rubik küp sipariş ettim, yurt dışından ve tutarı 35 dolardı yaklaşık. Acaba bu siparişim gümrüğe takılır mı, ne kadar kalır üst sınırı geçmiş miyim? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
SerdarSS Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 115 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #2 Hayır çatır çatır vergiye bağladıkları için sorun çıkmaz. Kutsal vergiyi ödedikten sonra kutsal olmayan ürünlerini alabilirsin.
Hayır çatır çatır vergiye bağladıkları için sorun çıkmaz. Kutsal vergiyi ödedikten sonra kutsal olmayan ürünlerini alabilirsin.
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #3 Gümrük vergisi keseceklerdir. Gümrükte vergiyi ödediğiniz sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum.