Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar ASUS'un RGB yazılımını kurdum ve daha sonra sildim. Ama exe'leri gitmedi, bilgisayar her başladığında CPU'yu sömürüyorlar. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ASUS'un RGB yazılımını kurdum ve daha sonra sildim. Ama exe'leri gitmedi, bilgisayar her başladığında CPU'yu sömürüyorlar. Ne yapmalıyım?
Çözüm AriceN 2 Eylül 2021 Jukac dedi: Eki Görüntüle 1156045 Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
Jukac dedi: Eki Görüntüle 1156045 Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Eylül 2021 #2 Armoury Crate'e bağlı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #3 AriceN dedi: Armoury Crate'e bağlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu sildim hocam ama hala exe'leri çalışıyo bilgisayarda. Artı 0 Eksi
AriceN dedi: Armoury Crate'e bağlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu sildim hocam ama hala exe'leri çalışıyo bilgisayarda.
N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2021 #4 Bir daha yükleyin ve herhangi bir uninstaller yazılımı ile kaldırın. (iobit hariç) Artı 0 Eksi
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Eylül 2021 #5 Jukac dedi: Onu sildim hocam ama hala Exe'leri çalışıyor bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Uninstaller ile silmen lazım yoksa silinmez. Noqx dedi: Bir daha yükleyin ve herhangi bir uninstaller yazılımı ile kaldırın. (IObit hariç) Genişletmek için tıkla... Gerek yok kendi uygulaması var. Artı 0 Eksi
Jukac dedi: Onu sildim hocam ama hala Exe'leri çalışıyor bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Uninstaller ile silmen lazım yoksa silinmez. Noqx dedi: Bir daha yükleyin ve herhangi bir uninstaller yazılımı ile kaldırın. (IObit hariç) Genişletmek için tıkla... Gerek yok kendi uygulaması var.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 2 Eylül 2021 #6 Bu Asus'un programları cidden böyle. RogSLservice vs. bir ton ıvır zıvır bırakıyor arkasında. Artı 0 Eksi
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Eylül 2021 #7 Paytak Penguen dedi: Bu ASUS'un programları cidden böyle. Rogslservice vs. bir ton ıvır zıvır bırakıyor arkasında. Genişletmek için tıkla... Bırakmıyor aslında sadece düzgün silmek lazım. Artı 0 Eksi
Paytak Penguen dedi: Bu ASUS'un programları cidden böyle. Rogslservice vs. bir ton ıvır zıvır bırakıyor arkasında. Genişletmek için tıkla... Bırakmıyor aslında sadece düzgün silmek lazım.
KS KS Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #8 AriceN dedi: Uninstaller ile silmen lazım yoksa silinmez. Gerek yok kendi uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Noqx dedi: Bir daha yükleyin ve herhangi bir uninstaller yazılımı ile kaldırın. (iobit hariç) Genişletmek için tıkla... Kendi programıyla mı sileyim başka bir programla mı? Artı 0 Eksi
AriceN dedi: Uninstaller ile silmen lazım yoksa silinmez. Gerek yok kendi uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Noqx dedi: Bir daha yükleyin ve herhangi bir uninstaller yazılımı ile kaldırın. (iobit hariç) Genişletmek için tıkla... Kendi programıyla mı sileyim başka bir programla mı?
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Eylül 2021 #9 Jukac dedi: Kendi programıyla mı sileyim başka bir programla mı? Genişletmek için tıkla... Kendi programı. Artı 0 Eksi
Jukac dedi: Kendi programıyla mı sileyim başka bir programla mı? Genişletmek için tıkla... Kendi programı.
KS KS Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #10 AriceN dedi: Kendi programı. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Artı 0 Eksi
AriceN dedi: Kendi programı. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı?