Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar ASUS'un RGB yazılımını kurdum ve daha sonra sildim. Ama exe'leri gitmedi, bilgisayar her başladığında CPU'yu sömürüyorlar. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ASUS'un RGB yazılımını kurdum ve daha sonra sildim. Ama exe'leri gitmedi, bilgisayar her başladığında CPU'yu sömürüyorlar. Ne yapmalıyım?
Çözüm AriceN 2 Eylül 2021 Jukac dedi: Eki Görüntüle 1156045 Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
Jukac dedi: Eki Görüntüle 1156045 Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Eylül 2021 #11 Jukac dedi: Eki Görüntüle 1156045 Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Jukac dedi: Eki Görüntüle 1156045 Hocam hangi sırayla sildiğimin bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
KS KS Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #12 AriceN dedi: Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com Genişletmek için tıkla... Hocam burada herhangi bir kaldır seçeneği yok. Artı 0 Eksi
AriceN dedi: Hocam ASUS ROG Uninstaller ile sileceksiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com Genişletmek için tıkla... Hocam burada herhangi bir kaldır seçeneği yok.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Eylül 2021 #13 Jukac dedi: Hocam burada herhangi bir kaldır seçeneği yok. Eki Görüntüle 1156057 Genişletmek için tıkla... Show all deyip 2.dosyayı indirin açıklamasında yazar. İndirdiğiniz Armoury Crate indirme dosyası. Artı 0 Eksi
Jukac dedi: Hocam burada herhangi bir kaldır seçeneği yok. Eki Görüntüle 1156057 Genişletmek için tıkla... Show all deyip 2.dosyayı indirin açıklamasında yazar. İndirdiğiniz Armoury Crate indirme dosyası.
KS KS Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #14 AriceN dedi: Show all deyip 2.dosyayı indirin açıklamasında yazar. İndirdiğiniz Armoury Crate indirme dosyası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır işe yaradı. Artı 0 Eksi
AriceN dedi: Show all deyip 2.dosyayı indirin açıklamasında yazar. İndirdiğiniz Armoury Crate indirme dosyası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır işe yaradı.