cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Bugün Apple'ın 20 wattlık adaptörünü aldım. Kabloyu Apple değil de MFI lisanslı kablolardan önerebilir misiniz? Bataryaya bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Bugün Apple'ın 20 wattlık adaptörünü aldım. Kabloyu Apple değil de MFI lisanslı kablolardan önerebilir misiniz? Bataryaya bir zararı olur mu?
FelakEt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 239 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2022 #2 %20 indirim var sepete eklersen: Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Fiyatı (hepsiburada.com)
%20 indirim var sepete eklersen: Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Fiyatı (hepsiburada.com)
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 FelakEt dedi: %20 indirim var sepete eklersen: Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Fiyatı (hepsiburada.com) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yorumlar vs. inceledim almaya karar verdim.
FelakEt dedi: %20 indirim var sepete eklersen: Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Fiyatı (hepsiburada.com) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yorumlar vs. inceledim almaya karar verdim.
FelakEt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 239 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #4 cankrbs dedi: Teşekkürler hocam yorumlar vs. inceledim almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bu arada aynı ürünü bende kullanıyorum. Spigen 27W Adaptörü ile.
cankrbs dedi: Teşekkürler hocam yorumlar vs. inceledim almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bu arada aynı ürünü bende kullanıyorum. Spigen 27W Adaptörü ile.