jexsezz Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Resimde gördüğünüz girişi bilgisayara nasıl takabilirim? Yardımcı olur musunuz önerebileceğiniz dönüştürücü var mı? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-10-12 saat 16.52.14_69f5a23e.jpg 103,1 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2024
Resimde gördüğünüz girişi bilgisayara nasıl takabilirim? Yardımcı olur musunuz önerebileceğiniz dönüştürücü var mı?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 12 Ekim 2024 #2 jexsezz dedi: Resimde gördüğünüz girişi bilgisayara nasıl takabilirim? Yardımcı olur musunuz önerebileceğiniz dönüştürücü var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında soketi varsa takabilirsin yoksa dönüştürücü lazım. Dönüştürücü baktım da gördüklerimin hepsi lightninge dönüştürüyor size tam tersi lazım.
jexsezz dedi: Resimde gördüğünüz girişi bilgisayara nasıl takabilirim? Yardımcı olur musunuz önerebileceğiniz dönüştürücü var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında soketi varsa takabilirsin yoksa dönüştürücü lazım. Dönüştürücü baktım da gördüklerimin hepsi lightninge dönüştürüyor size tam tersi lazım.
jexsezz Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 A1peren dedi: Bilgisayarında soketi varsa takabilirsin yoksa dönüştürücü lazım. Dönüştürücü baktım da gördüklerimin hepsi lightninge dönüştürüyor size tam tersi lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam yok işte bende bulamadım.
A1peren dedi: Bilgisayarında soketi varsa takabilirsin yoksa dönüştürücü lazım. Dönüştürücü baktım da gördüklerimin hepsi lightninge dönüştürüyor size tam tersi lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam yok işte bende bulamadım.